Esperant el primer concert, el III Festival de Música i Veu presenta diferents sortejos

Ja està tot a punt per a començar el III Festival de Música i Veu que organitzem Pinnae juntament amb Joventuts Musicals de Vilafranca.

El primer concert tindrà lloc el diumenge 22 de gener a les 19h a l’Auditori del Fòrum Berger Balaguer a càrrec del DUO DEGAS, una original proposta que engloba recital de les millors obres, unint dansa i pintura a través de la música.
En finalitzar el concert es podrà gaudir d’una copa de cava i tast de catànies, per gentilesa de Casanella Xocolaters i Jané Ventura.

Al llarg d’aquests mesos es publicaran diferents sortejos que permetran gaudir de múltiples obsequis gràcies a col·laboradors del Festival.

Us presentem el primer sorteig:
Un sopar per a dues persones al Cèntric

 

 

Per aquells seguidors de la página de Facebook de la Fundació Pinnae que comparteixin el post referent al primer concert de DUO DEGAS i que indica SORTEIG a l’inici del seu text, es sortejarà un sopar per a dues persones al gastro-bar Cèntric de Vilafranca del Penedès.

Per participar-hi:

  1. Cal ser major d’edat
  2. Cal ser seguidor de la pàgina de Facebook de la Fundació Pinnae, clicant “M’agrada” a la mateixa pàgina.
  3. Cal compartir públicament el post sobre el concert de DUO DEGAS que indica SORTEIG a l’inici.

El sorteig estarà obert fins divendres dia 20 de gener a les 9h del matí i seguidament es publicarà el/la guanyador/a.

Adquireix la teva entrada i col·labora
amb la Fundació l’Espiga

 

 

Si encara no disposes de la teva entrada, a què esperes? Les entrades estan disponibles a www.topticket.cat i a la taquilla del Fòrum Berger Balaguer en el seu horari habitual. Recordem que el festival d’aquest any és en benefici de la Fundació l’Espiga, una entitat que treballa per millorar la qualitat de vida a persones amb diversitat funcional.

COMPRA ENTRADES ARA

2017-01-22 Concert d'Acordió

PastedGraphic-1

COL·LABORA:

El punt AVUI