Logo EspaiCEPhistòria, sentiment, emoció

 

 

L’Espai CEP vol ser un espai d’arxiu i memòria per preservar i gestionar la història de Caixa d’Estalvis del Penedès.

El fons documental de l’Espai CEP, propietat de la Fundació Pinnae, està format per documentació, imatges i material publicitari de Caixa d’Estalvis del Penedès des de l’inici de la seva història l’any 1913 i fins el 2013.

La Fundació Pinnae és la responsable de la gestió tècnica de l’Espai CEP.

Amics EspaiCEP     Còpia de 4tickets     Vivència EspaiCEP

Fes-te amic/ga

Ser amic o amiga és formar part de un grup, una cultura, una societat. L’Espai CEP està concebut per a sentir, emocionar, retrobar. És el passat d’una història que perdura i recorda diferents moments de tot un centenari. Forma part d’aquest grup, fes-te amic o amiga de l’Espai CEP.

Convida’t a una visita

Aquest espai preveu atendre visites de grups no superiors a 10 persones, prèvia sol•licitud. Podeu fer la vostra sol•licitud per visitar l’Espai CEP a través del formulari de sol•licitud de visita i ens posarem en contacte per concertar visita en dia i horari convingut.

Deixa la teva vivència

A través del formulari bústia de vivències ens podreu enviar les vostres vivències i records de la vostra vinculació amb Caixa d’Estalvis del Penedès, que la Fundació Pinnae guardarà en el seu arxiu. Animeu-vos a escriure i recordar els moments, anècdotes i vivències de tot un centenari!

 


 

Contacta amb nosaltres

 

ESPAICEP C/ Parellada, 18
08712 Vilafranca del Penedès

Telèfon: 938916552
Email: espaicep@pinnae.cat

PINNAE