Manel Atserà exposa al Fòrum Berger

L’Espai cultural Fòrum Berger exposa les pintures de Manel Atserà, artista seleccionat pel jurat de l’edició del Firart 2022, que també estava representat per la Fundació Pinnae i que va acollir a 39 artistes de vàries disciplines.

Continuant amb el calendari d’exposicions programades per aquest 2023 al Fòrum Berger, el dia 25 d’agost a les 19h va tenir lloc la presentació de la mostra Dionís, el contacte de l’home amb el que la natura amaga de l’autor Manel Atserà a càrrec de Montse Juvé professora i crítica i historiadora de l’art.

Sota aquest el títol de l’exposició, Atserà ha volgut experimentar l’essència dionisíaca, un Deu que experimenta tot el que vol dir humà, un vaivé entre la foscor i la llum, entre la raó i l’irracional. Lluny de la màgia religiosa per on transita, un Déu molt humà, més que tota Olímpia coneguda.

L’obra de l’artista que des de molt jove s’expressa amb el dibuix i la pintura mitjançant tècniques molt diverses, sempre ha tingut interès a experimentar amb tots els moviments o ismes, però sempre retornant a l’art clàssic, com a origen de l’art contemporani.

Manel Atserà va néixer a Vilafranca del Penedès el 1972 i és llicenciat en Arts Plàstiques Superiors a l’Escola d’Art de Vilafranca.

L’exposició estarà oberta al públic fins al diumenge 15 d’octubre