Mariona Camats trae la clásica al MUSiCVEU con grandes obras de Bach, Schumann y Brahms

Diumenge 24 de febrer a les 19h el Festival MUSiCVEU porta dos grans talents de la música clàssica a l’Auditori del Fòrum Berger Balaguer. Mariona Camats al violoncel i Eudald Buch al piano, interpretaran grans obres de Bach, Schumann i Brahms en un concert que ve de la mà de la Xarxa de Músiques de Catalunya.

Pau Casals va encetar a Catalunya la tradició que es manté pletòrica: la de produir regularment excel·lents solistes de violoncel. La darrera mostra d’això és la jove violoncel·lista Mariona Camats, flamant guanyadora de la Beca Internacional que atorga la Fundació Pau Casals i que en edicions anteriors han obtingut intèrprets tan destacats com Pablo Ferrández o Pau Codina. Reteniu el nom de Mariona Camats, una violoncel·lista excepcional amb molt a dir.

Mariona Camats, nascuda el 1997 a La Garriga, s’inicià al violoncel amb només sis anys. Actualment estudia al Leopold Mozart Zentrum de la Universitat d’Augsburg amb el professor Julius Berger. Camats ha col·laborat, entre d’altres, amb la Compañía Corella Ballet, i com a solista amb la Jove Orquestra Simfònica del Vallès. Ha estat guanyadora de la Beca Internacional de la Fundació Pau Casals l’any 2016, entre d’altres guardons. Actualment, interpreta amb un violoncel del luthier francès Marc Laberte (Mirecourt, 1921) que va pertànyer al mestre Pau Casals.

Eudald Buch, nascut el 1997 a La Garriga, s’ha format a l’Escolania de Montserrat, el Conservatori de Vic i la Chetham’s School of Music a Manchester. Ha tocat a diversos festivals a Anglaterra, Holanda, Manchester i ha actuat en directe a l’emissora de la BBC. Buch També ha col·laborat com a solista amb l’Orquestra de Cambra de Vic, la Chetham’s Symphony Orchestra i membres de l’OBC.

ENTRADES DISPONIBLES

Les ENTRADES per aquest concert estan disponibles a www.musicveu.cat, www.topticket.cat i a la taquilla del Fòrum Berger Balaguer en horari de dijous a dissabte de 18h-20h i diumenge de 12h-14h i a partir de les 18h.

Amb ànim d’acostar la música als infants, el Festival ofereix entrada gratuïta als menors de 12 anys a aquest concert, sempre que vagin acompanyats d’un adult. Les invitacions infantils es poden aconseguir a la taquilla del mateix Auditori o bé pel canals online www.musicveu.cat, www.topticket.cat, amb la compra d’una entrada d’adult. El preu de l’entrada al concert és de 10 euros.

Icono Familia

ACONSEGUEIX LES INVITACIONS INFANTILS

Com cada edició del Festival solidari, en finalitzar el concert, els seus assistents poden gaudir d’una copa de cava i crackànies, per gentilesa dels patrocinadors Cava Oriol Rossell i Casanella’s Chocolate Almonds. Aquest meet&greed té lloc a la sala d’exposicions de la planta baixa de l’espai cultural Fòrum Berger Balaguer, on es podrà visitar l’exposició actual de la sala.

El MUSiCVEU és un festival de música solidari que neix l’any 2015 gràcies a la suma de sinèrgies entre la Fundació Pinnae i Joventuts Musicals de Vilafranca i que enguany destina part de la seva recaptació als programes educatius de Càritas Interparroquial de Vilafranca.

Logo def. Musicveu

Logos HT per topticket2019_ok 2252x1097