Alba Carmona presenta el nou disc “YO CANTO” al 9è MUSICVEU

Alba Carmona actuarà el 26 de març a les 19.00 h al jardí del Centre de Dia Jaume Nicolás a Vilafranca, un nou concert programat en la novena edició del Festival Solidari Musicveu organitzat per la Fundació Pinnae.

La veu de Carmona inspira delicadesa, sinceritat, poesia, subtilesa i molt més. Canta des de l’ànima i amb tanta força que cadascuna de les seves composicions és pura poesia en fusionar el flamenc amb les músiques tradicionals.

Aquest treball ‘Yo Canto’ és fruit de les experiències al llarg de divuit anys immersa en el món de la música i fusionar el flamenc amb diferents sons i músiques més modernes. Després del seu pas per las Migas, va sentir la necessitat de créixer i continuar creant, fet que va portar a l’artista catalana a continuar amb la seva carrera en solitari i expressar-se per primera vegada amb veu pròpia.

musicveu imatge article web 1200 x 510 px 10

Aquest nou disc ple d’emocions i vivències dona forma a nou cançons compostes gairebé íntegrament per ella i produït per Jesús Guerrero.

Carmona és una figura que destaca als festivals de flamenc i Músiques del Món més importants de l’escena internacional i continua collint els elogis de les seves col·laboracions artístiques com Carlos Saura, Chano Dominguez, Perico Sambeat, Mauricio Sotelo, Las Migas, Jesús Guerrero, Vanesa Martín, Rozalen…