Entrades exhaurides pel concert del grup “In Crescendo” d’aquest diumenge al Festival MUSiCVEU

El grup vocal convidat al Festival MUSiCVEU,IN CRESCENDO”, ha generat molta expectació i ha exhaurit totes les entrades del concert d’aquest diumenge 20 de gener a les 19:00 hores al Fòrum Berger Balaguer de Vilafranca.

El virtuós grup de 12 veus, guanyador del concurs Oh Happy Day de TV3, amb gran formació de cant coral, conegut pels seus particulars arranjaments i pels seus experiments vocals, visitarà aquest diumenge Vilafranca per oferir un repertori de cançons modernes amb una original i enèrgica posada en escena. Es tracta de cançons que més han marcat al grup, algunes 100% a capella i altres acompanyades d’instruments, alhora que interpretaran temes del seu darrer disc “Inesperat” (Seed Music, 2018). Tot un espectacle pels sentits.

Foto InCrescendo_Foto Xavier Vilamanyà

In Crescendo. Foto Xavier Vilamanyà

Seguint amb la programació del MUSiCVEU, el proper concert tindrà lloc el 10 de març amb el gran espectacle TENORS – Òpera professional en clau d’humor. Un espectacle que està omplint teatres i auditoris i que permetrà gaudir d’un espectacle diferent amb unes veus increïbles. Les entrades per aquest concert es poden obtenir a www.topticket.cat i taquilla i per més informació podeu consultar www.musicveu.cat

Foto TENORS_1

Tenors. Òpera professional en clau d’humor

El MUSiCVEU és un festival de música solidari que neix l’any 2015 gràcies a la suma de sinèrgies entre la Fundació Pinnae i Joventuts Musicals de Vilafranca i que enguany destina part de la seva recaptació als programes educatius de Càritas Interparroquial de Vilafranca.

Més informació a www.musicveu.cat

Logos HT per topticket2019_ok 2252x1097