Entrades exhaurides pel darrer concert del Festival Solidari MUSICVEU

El concert de Carla Motis – Trio featuring Andrea Motis que tindrà lloc el proper 21 d’agost a les 20h a Caves Rovellats ha exhaurit les entrades disponibles.

Carla Motis, una artista amb una gran personalitat i estil propi, component durant molts anys de la Sant Andreu Jazz Band, presenta un repertori de temes de jazz clàssic i composicions dels seus músics preferits, que conformen un ampli ventall atemporal.

El trio està format per Joan Chamorro, el seu mentor, aclamat Internacionalment com a músic i pedagog, amb una discografia de més de 50 títols i Marçal Perramon, magnífic saxofonista, membre també de la SAJB. Amb la col·laboració especial d’Andrea Motis, una del jazz women més prodigiosa del nostre país, que figura en els cartells dels grans festivals nacionals i internacionals.

Per gaudir al màxim del marc incomparable on es duu a terme el concert, el Festival MUSiCVEU ha preparat un vespre molt especial, donant l’opció de visitar les Caves Rovellats abans del concert i gaudir plegats durant l’actuació de Food Trucks situades als jardins.

L’organització del MUSiCVEU està molt contenta de la resposta que ha tingut el festival aquest any i recordar que l’edició d’enguany és en benefici del Rebost Solidari dels Aliments de Vilafranca del Penedès que gestiona l’Associació Ressó.

Moltes gràcies a tots els assitents que ho han fet possible, així com els patrocinadors i els espais cedits per a poder-se celebrar amb total seguretat.

#culturasegura #festivalmusicveu #pinnaeimpulsa

www.musicveu.cat

Cartell concerts (2)