Els Castellers de Vilafranca transformen el jardí de la Residència Inglada Via en “pati casteller”

El passat dijous 29 de setembre, residents, familiars, amics i treballadors van poder gaudir d’un inèdit esdeveniment a la Residència Inglada Via de Vilafranca, que va convertir el seu pati central en “pati casteller” per un dia gràcies als Castellers de Vilafranca.

Aquesta va ser una de les moltes activitats que està duent a terme la Residència Inglada Via per commemorar els seus 100 anys de servei a la gent gran i que aquest cop també celebrava la diada de Sant Miquel, patró de la Colla Castellera.

Els Castellers de Vilafranca van alçar els seus castells a les 19h, fent un 3 de 7, un 4 de 6 amb agulla, una torre de sis i 3 pilars de 4; una petita exhibició castellera que va delectar a tots els assistents.

La directora Marga Padullés, en gest d’agraïment a la Colla, va oferir un obsequi al Cap de Colla, Toni Bach i Joan Badell, president dels Castellers de Vilafranca, que posteriorment van signar el llibre d’honor del Centenari. Imatges de la diada AQUÍ

Les activitats que organitza la Residència Inglada Via busquen la màxima participació de les entitats de la vila; d’aquesta forma s’aconsegueix una gran festivitat, col·laboració i sensibilització a la ciutadania en general de l’acció es duu a terme al centre a favor del col·lectiu de gent gran.

Altres activitats previstes són un concert de l’Escolania de Montserrat a la Basílica de Santa Maria de Vilafranca i la realització d’un Lipdup que encoratjarà i aplegarà a moltes persones, entitats, famílies i amics a la residència per enregistrar divertit i simpàtic vídeo musical.

Castellers a Inglada Via video RTVVilafrancaLogo Residència Inglada Via
Vídeo de RTVVilafranca fent clic AQUÍ