Elena Gadel & Marta Robles presenten l’espectacle “les Dones de la meva vida” al proper concert del MUSiCVEU

La propera cita del MUSiCVEU és aquest diumenge 10 d’abril a les 19h al Fòrum Berger Balaguer de la Fundació Pinnae amb l’actuació d’Elena Gadel & Marta Robles que ens presenten el seu nou espectacle “Les dones de la meva vida” que neix de la necessitat de donar llum a tantes dones que ens han enlluernat el camí fet fins ara.

Robles i Gadel fan renéixer, a guitarra i veu, cançons que han marcat les seves vides i el seu viatge musical, creades per dones. Dones de discurs punyent i revolucionari. Dones que sacsegen a través del seu art. Petites joies que van arribar per quedar-se a la memòria i a la pell també dels que observen. La veu de l’Elena, tan plena de matisos com desgarradora. I la guitarra de la Marta, farcida de colors i detalls rics de diversos gèneres.

L’espectacle musical uneix dues de les artistes més importants del moment: Elena Gadel, reconeguda cantant i actriu, i Marta Robles, líder de “Las Migas” i una de les guitarristes de flamenc més importants de l’actualitat. En el marc únic del Festival solidari MUSICVEU recuperaran les cançons de dones com Mayte Martín, Maria del Mar Bonet, Marina Rossell, Clara Peya, Lola Flores, Maria Arnal o textos d’escriptores com Maria Mercè Marçal.

COMPRA ENTRADES PEL CONCERT

Encara es poden adquirir entrades al web www.musicveu.cat i a la taquilla del Fòrum Berger Balaguer en el seu horari habitual.

El Festival MUSICVEU és el festival musical i solidari referent al Penedès que continua la seva 8a edició amb energia i força oferint una oferta cultural i enoturística, amb una finalitat solidària única al territori.