El segon concert ens porta un segon sorteig!

La Fundació Pinnae sortejarà un sopar per a dues persones al gastro-bar Cèntric de Vilafranca del Penedès entre totes aquelles persones SEGUIDORES de la pàgina de Facebook de la fundació que COMPARTEIXIN PÚBLICAMENT el post referent al segon concert de Karla Martinez i que indica SORTEIG al seu inici.

Us detallem les condicions per a poder participar-hi:

  1. Cal ser seguidor, major d’edat, de la pàgina de Facebook de la Fundació Pinnae, clicant “M’agrada” a la mateixa pàgina, si no s’és fan.
  2. Cal compartir públicament el post sobre el concert de KARLA MARTINEZ que indica SORTEIG al seu inici.
    * És important que es seleccioni “comparteix…” i es marqui l’opció “públic” abans de publicar-lo per a què Pinnae pugui verificar que ho heu compartit. Moltes vegades, la configuració de privacitat només autoritza les amistats a veure les publicacions i no ens permeten posteriorment comprovar que s’hagi compartit la publicació i d’aquesta forma participar en el sorteig. Tingue-ho en compte!

sorteig

El sorteig estarà obert fins divendres dia 10 de febrer a les 9h del matí i seguidament es publicarà el/la guanyador/a a través d’aquesta xarxa.

Adquireix la teva entrada i col·labora
amb la Fundació l’Espiga

 

 

El segon concert del Festival de Música i Veu 2017 tindrà lloc el diumenge 12 de febrer a les 19h a l’Auditori del Fòrum Berger Balaguer i serà a càrrec del KARLA MARTINEZ, una jove promesa pianística nascuda a l’Havana i guanyadora del 45è Concurs de Joves Intèrprets de Piano de Catalunya.
En finalitzar el concert es podrà gaudir d’una copa de cava i tast de catànies, per gentilesa de Casanella Xocolaters i Jané Ventura.

Si encara no disposeu de la vostra entrada, a què espereu? Les entrades estan disponibles a www.topticket.cat i a la taquilla del Fòrum Berger Balaguer en el seu horari habitual. Recordem que el festival d’aquest any és en benefici de la Fundació l’Espiga, una entitat que treballa per millorar la qualitat de vida a persones amb diversitat funcional.

COMPRA ENTRADA ARA

2017-02-12 Concert de piano

PastedGraphic-1

COL·LABORA:

El punt AVUI