El públic del Festival de Música i Veu de Vilafranca creix un 20% durant la primera meitat de la programació

El Festival de Música i Veu de Vilafranca del Penedès ha arribat a la meitat de la programació incrementant un 20% l’assistència de públic.

Des del 22 de gener, més de mil persones han assistit a algun dels sis concerts de l’auditori del Fòrum Berger Balaguer, si bé l’actuació d’Andrea Motis i Joan Chamorro ha estat la més exitosa, amb totes les entrades venudes. Durant la segona meitat del festival hi ha prevista l’actuació de Cosmos Quartet (el 30 d’abril), mentre que la programació acabarà el 9 de juliol amb la Gran Nit del Soul, on hi haurà l’actuació de Leonn Meade, cantant emergent en solitari al Regne Unit després de formar part del London Community Gospel Choir.

El Festival Música i Veu està organitzat per la Fundació Pinnae i les Joventuts Musicals de Vilafranca, amb la col•laboració de la Xarxa de Músiques de Catalunya. Una part de la recaptació de les entrades es destina a la Fundació l’Espiga, que vetlla per la qualitat de vida de les persones amb discapacitats físiques o mentals.

De l’elegància de Mozart a la passió de Schumann

Cosmos Quartet (1) color

Per aquest diumenge 30 d’abril, el Festival ha programat l’actuació de Cosmos Quartet, quartet de corda que està entrant amb força dins la música clàssica. Presenta un repertori que recorre tres segles: des del classicisme fins el romanticisme.

Aquest concert ofereix entrades gratuïtes per a menors de 12 anys, acompanyats d’un adult (comprant les entrades en taquilla)

Un gran quartet que ja ha aconseguit un ampli reconeixement en diferents concursos nacionals i internacionals. Cal destacar el 1r premi del Concurs Internacional de Música de Cambra de Castella i Lleó i el 3r premi del Concurs de Música de Cambra celebrat aquest any a Copenhagen. Arran dels premis el grup està convidat a actuar en diferents festivals de gran prestigi europeu.

 

La Gran Nit del Soul a Vilafranca del Penedès

unnamed

LEONN & Special Edition, actuarà el proper 9 de juliol en el que ja s’ha batejat com la Gran Nit de la Música Soul a Vilafranca del Penedès. el concert ha canviat de data per motius personals de l’artista londinenc. Leonn Meade és un nova veu emergent del Regne Unit, que inicia el seu recorregut en solitari després de formar part del London Community Gospel Choir, actuant amb artistes com  George Michael, Sting, Elton John, Mariah Carey, Diana Ross, Paul McCartney, Celine Dion o Tina Turner. Leonn Meade també ha acompanyat les gires d’artistes com Graffiti 6, Kian Egan, MO, Jahméne Douglas, Jay Sean o Natasha Beddingfield.

Leonn Meade vindrà acompanyat per grans músics de  Catalunya com els membres de La Locomotora Negra, Big Band del Maresme i Blaumut. La Gran Nit dels Clàssics de la Música Soul de Vilafranca del Penedès inclourà clàssics del Soul com “Sittin’ on the dock of the bay”, “I’m a Soul Man” o “Ain’t no sunshine” i es realitzarà coincidient amb la celebració del Vijazz Penedès 2017.

Després dels concerts hi haurà un Meet & Greet entre músics i públic, a la Sala d’Exposicions per fer un tast de cava i catànies.

unnamed