El III Festival de Música i Veu inicia aquest dimecres la venda d’entrades

La Fundació Pinnae i Joventuts Musicals de Vilafranca amb la col·laboració de la Xarxa de Músiques de Catalunya, organitzen novament el Festival de Música i Veu, enguany en a seva tercera edició, a l’Espai Cultural del Fòrum Berger Balaguer de Vilafranca del Penedès, previst pels mesos de gener a juny del 2017.

Les entrades es posaran a la venda el proper dimecres 21 de desembre al portal online de venda d’entrades www.topticket.cat, així com físicament a les taquilles del Fòrum Berger Balaguer (de dijous a diumenge).

De les propostes musicals que presenta aquest any el Festival destaquem Chamorro & Andrea Motis Trio, grup que ha participat i esgotat les entrades de les darreres edicions i que ja és fixe al Festival amb un públic fidel que l’espera. També els grups The Sey Sisters, la Big Mama & Quartet, o el duet a piano de Ricard Miralles i Kitflus, amb l’espectacular concert Serrat sense Serrat, són algunes de les composicions musicals que estan agradant molt als Teatres i Auditoris arreu on actuen.

Un III Festival de Música i Veu consolidat

Es tracta d’un festival de música únic i molt especial per grups d’estils i posicionaments ben variats; des de grups d’estil més Clàssic fins a conjunts de Gospel, Soul, Blues i Jazz; amb la presència de joves promeses musicals que arriben de la mà de la Xarxa de Músiques, fins a grups reconeguts i ben posicionats del panorama musical actual. Aquesta varietat d’estils és un dels trets diferencials d’un Festival que ha aplegat prop de 2.500 persones en els 16 concerts que es van organitzar els anys 2015 i 2016.

Els preus per entrada oscil·laran entre els 8€ als 12€. Són imports molt populars i possibles gràcies a la col·laboració dels patrocinadors i la gestió de Joventuts Musicals de Vilafranca i la Fundació Pinnae, ambdues entitats sense ànim de lucre, que assumeixen part de les despeses d’organització i desenvolupament del Festival.

El valor afegit:
Tast de comiat en finalitzar el concert

 

 

Com en les darreres edicions, es seguirà oferint a tots els assistents una copa de cava i tast de catànies al final de cada concert, per gentilesa dels patrocinadors. Aquesta acció ha estat molt valorada pels assistents perquè s’aconsegueix un moment molt íntim entre músics i públic on poden trobar-se i conversar.

La novetat:
Concert benèfic amb avantatges i promocions

 

 

Logo Fundació l'EspigaAquest any el Festival presenta un format benèfic. Un 10% del total recaptat al Festival, per entrades venudes i ajuts dels patrocinadors, serà en benefici de la Fundació l’Espiga, entitat sense afany lucratiu de Vilafranca del Penedès que té com a finalitat millorar la qualitat de vida i fomentar la inclusió social de les persones amb discapacitat. D’aquesta forma es pretén donar un plus al prestigi que està prenent el Festival amb el fet de gaudir d’un concert al mateix temps que col·labora amb una entitat social del territori.

Mitjançant les xarxes socials de Facebook i Twitter de la Fundació Pinnae s’aniran publicant diferents avantatges, promocions i sortejos previstos pels seus seguidors.Programació FMV 2017

COMPRA ENTRADES ARA

PROGRAMA III FESTIVAL DE MÚSICA I VEU

PastedGraphic-1

COL·LABORA:

El punt AVUI