El Fòrum Berger esdevé nou punt de compra pels xecs VilaFrancs

A partir d’ara a l’Espai Cultural Fòrum Berger Balaguer, la ciutadania de Vilafranca també podran adquirir els xecs de compra.

VilaFrancs és una campanya comercial promoguda per  l’Ajuntament de Vilafranca i que compta amb el suport de la Fundació Pinnae per reactivar l’economia local a través l’adquisició dels xecs de compra.

La campanya estarà en vigor fins que s’hagin esgotat els vals de compra i es poden utilitzar fins al 20 d’octubre.

El passat mes de juliol l’Ajuntament de Vilafranca junt amb La Fundació Pinnae, van presentar aquesta iniciativa comercial. La Fundació ha donat suport per la creació i posada en marxa de la plataforma que emet els xecs VilaFrancs.

Aquests vals de compra són l’eix per impulsar el comerç a Vilafranca. A partir d’ara també es podran adquirir a l’Espai Cultural del Fòrum Berger, on es donarà suport per gestionar el procés de compra.

Els horaris són:

De Dijous a dissabte de 18:30h a 20:30h

Diumenges i festius: 12h a 14h i de 18:30h a 20:30h

Els VilaFrancs es poden gastar en diferents sectors com: comerç i serveis, oci i cultura i hostaleria i es poden fer servir directament a qualsevol dels comerços o empreses adherides.

Els VilaFrancs es poden adquirir en el següents formats:IMG_7097

  • Paga 12€ per un VilaFranc de 20€ (estalvia 8€).
  • Paga 18€ per un VilaFranc de 30€ (estalvia 12 €).
  • Els VilaFrancs es podran acumular fins a un import màxim de 50€.
  • Els VilaFrancs no es poden canviar per diners en efectiu.
  • Si l’import de la compra és inferior a l’import del VilaFranc, no es tornarà cap canvi.

La campanya tal i com explicava el dia de la presentació el President de la Fundació Martí Solé, forma part de les finalitats estatutàries, donant suport a la promoció econòmica de la Vila a través dels Vilafrancs.

Entra, visita l’Exposició i fes la teva compra