El Fòrum Berger Balaguer esdevé punt de recollida de joguines per a la Creu Roja

Sense títol

Un any més, Creu Roja Joventut engega la campanya solidària de recollida de joguines per a nens i nenes en situació de vulnerabilitat “La Joguina Educativa”. La Fundació Pinnae es suma a aquesta campanya i posa a disposició dels ciutadans que vulguin col·laborar-hi l’espai cultural del Fòrum Berger Balaguer -ubicat a la Rb. Nostra Senyora, 6 de Vilafranca del Penedès- com a punt de recollida de joguines entre els dies 30 de novembre i 14 de desembre (ambdós inclosos) al centre de la vila.

Punt de recollida de joguines fins el dijous 14 desembre en horari de dijous a dissabte de 18h-20h i diumenges i festius de 12h-14h i de 18h-20h

 

 

 

Les joguines es podran deixar en aquest espai en horari de dijous a dissabte de 18h a 20h i diumenges i festius de 12h a 14h i de 18h a 20h. Hauran de ser noves i es recomana que s’escullin aquelles que potencien la imaginació i la creativitat, i que reflecteixin valors socials educatius i no bèl·lics, jocs cooperatius i col·lectius.

La campanya té per objectiu garantir, un any més, el dret dels infants al joc per això el lema és “Els seus drets en joc”, fent un joc de paraules que crida l’atenció sobre la vulneració d’un dels drets bàsics de la infància. Amb aquesta campanya, que es durà a terme a més de 400 municipis catalans, es preveu repartir joguines a més de 23.000 infants, així com sensibilitzar a la població sobre el valor educatiu del joc i la seva importància en el desenvolupament de la infància.

https://youtu.be/UoVrV4qc06M

COMPROMÍS AMB LA SOCIETAT

Amb aquesta acció la Fundació Pinnae reforça el seu compromís amb les causes socials i solidàries del territori incidint, en aquest cas, en una part del teixit social amb alt risc d’exclusió, com són els infants. També es converteix en canal sensibilitzador vers el dret dels infants a jugar i la importància de la joguina en el seu desenvolupament alhora que promou la igualtat d’oportunitats de les famílies amb menys recursos econòmics per a que puguin oferir una joguina nova als seus nens amb la il·lusió que això comporta per als més petits.

D’aquesta forma s’inicia la col·laboració amb la Creu Roja de l’Alt Penedès, que enguany serà l’entitat beneficiària de la quarta edició del Festival Música i Veu, un festival que organitzen la Fundació Pinnae i Joventuts Musicals de Vilafranca i que es presentarà a principis de desembre.

Es sortejaran deu entrades dobles pel Festival Música i Veu entre totes les persones que portin una joguina nova en aquest espai

 

 

 

Cal destacar que es sortejaran deu entrades dobles pel concert inaugural del quart Festival Música i Veu entre totes les persones que portin una joguina nova en aquest espai entre el 30 de novembre i 14 de desembre (ambdós inclosos) en les hores que l’espai està obert al públic.

Des de la Fundació Pinnae fem una crida a la societat per a contribuir a aquesta iniciativa que fomenta valors com la solidaritat i la responsabilitat social que també compartim.Info Punt de recollida campanya joguines