El Fòrum Berger Balaguer acull una exposició dedicada a la verema

Del 6 d’octubre al 12 de novembre el Fòrum Berger Balaguer acollirà la VI Exposició col·lectiva dedicada a la Verema, una mostra de pintura i art de la mà de Grupdart.cat del Masnou.

Tot i que l’exposició obre les seves portes al públic el 6 d’octubre, la seva inauguració oficial serà el proper 14 d’octubre a les 19h amb la presència dels artistes i que inclourà una actuació musical del pianista Oriol Nebleza.

Del 6 d’octubre al 12 de novembre Grupdart.cat exposa per primer cop al Penedès obres dedicades a la verema

La inauguració serà el 14 d’octubre amb presència dels artistes, actuació musical i copa de cava

 

 

 

 

 

Grupdart.cat és una associació que neix amb l’objectiu de promoure i potenciar l’art, realitzant activitats que contribueixen a la seva difusió, la recerca, la creació com ara exposicions, tallers, concursos, viatges culturals, xerrades, taules rodones, rutes d’art, entre d’altres; per tal de fomentar projectes artístics, comunitaris, educatius, de sensibilització i cooperació, en el seu sentit més ampli.

En aquest cas és la sisena exposició dedicada a la verema que organitza aquest col·lectiu, però la primera mostra al Penedès. Els diferents artistes conviden al públic per a què gaudeixi de les seves diferents tècniques, estils i colors que s’uneixen per mostrar aquest treball tan representatiu que es duu a terme al Penedès en aquesta època.

Es tracta d’una mostra molt suggerent de 43 obres, majoritàriament de pintura a l’oli i llapis al vi però també hi ha la presència d’una fotografia i una escultura, que 23 artistes d’arreu del territori han creat especialment per aquesta ocasió.

Una proposta molt variada i interessant amb obres d’Agutí, Jordi Oltra, Jordi Caubet, Jordi Galban, Pepe Nebleza, Marilo Pujol, Ana Novella, Cristina Francés, Anna Castelló, Francana, Luís M. Navalón, Albert Barbeta, Josep Malagarriga, Rosalia Ramentol, Presen de la Iglesia, Pere Escolies, Albert Geronés, Ànnia Aragonès, Lola Chacón, Navarro, Josep Aragonès Zafra, Marta Solsona i Pilar Feran.

L’exposició és oberta a tothom i d’accés lliure fins al 12 de novembre de 2017 en l’horari habitual de la sala de dijous a dissabte de 18h a 20h. Diumenges i festius de 12h a 14h i de 18h a 20h.

 VI Exposició Col·lectiva dedicada a la Verema
Del 6 d’octubre al 12 de novembre de 2017

Acte inaugural: Dissabte, 14 d’octubre a les 19h amb actuació musical i copa de cava

Aula de Cultura – Fòrum Berger Balaguer
Rb. Nostra Senyora, 6 | Vilafranca del Penedès

Horari: De dijous a dissabte de 18h a 20h. Diumenges i festius de 12h a 14h i de 18h a 20h