El Festival MUSiCVEU, organitzat per la Fundació Pinnae, lliura 3.370,30 € solidaris a AMPERT

MUSiCVEU ha lliurat a l’entitat social  AMPERT “Mai no caminaràs sol”  un xec amb la quantitat 3.370,30€ corresponent a la recaptació solidària que el Festival destina cada edició a una entitat del territori.

AMPERT  “Mai no caminaràs sol” invertirà la dotació rebuda a la millora de qualitat del malalt oncològic, afavorint l’ampli servei de transport i d’acompanyament que els proporciona.

DSC_0878

 

El Festival MUSiCVEU ha fet el lliurament de la recaptació solidària que enguany va destinada a Ampert “Mai no caminaràs sol”.

L’acte ha tingut lloc al Fòrum Berger Balaguer de Vilafranca del Penedès, on el Sr. Martí Solé, President de la Fundació Pinnae i entitat organitzadora del Festival, ha fet entrega del xec econòmic al Sr. Joan RíosPresident de l’Associació Ampert.

AMPERT és una associació que treballa per a millorar la qualitat d’atenció donada als malalts oncològics durant les diferents fases de la malaltia.

L’àmbit d’actuació de l’entitat és comarcal, ja que dona cobertura als habitants dels 27 municipis de l’Alt Penedès i ofereix un servei diari de transport i acompanyament a les persones usuàries. Es tracta d’un transport col·lectiu coordinat amb el Servei d’Oncologia Radioteràpica de l’ICO, i compta amb el seguiment mèdic del Consorci Sanitari de l’Alt Penedès i suport del voluntariat de Creu Roja Alt Penedès.

 

 

Sobre el Festival MUSiCVEU: 

El MUSiCVEU és un festival de música únic i molt especial que aplega grups musicals d’estils i posicionaments ben variats amb ànim de promoure la cultura musical en directe al territori i ajudar a promocionar des de grups emergents d’estil més clàssic, fins a acollir reconeguts cantautors i conjunts de Gòspel, Soul, Blues, Lírica, Jazz, Can Coral, fins a propostes musicals més populars.

unnamed (1)