El Berger Balaguer es vesteix de gala per acollir els ‘II Premis Excel·lència Cava’

El Fòrum Berger Balaguer de la Fundació Pinnae va acollir ahir el lliurament dels `II Premis Excel·lència Cava´, uns guardons que entrega el Consell Regulador del Cava amb l’objectiu de reconèixer a aquelles persones que en les seves diverses professions han contribuït a enaltir i prestigiar el cava.

Amb aquests premis, el Consell Regulador del Cava pretén agrair públicament la tasca de diferents persones que des de les seves disciplines han ajudat a prestigiar aquest vi espumós i situar-lo com un producte de qualitat. Tenen quatre categories: Viticultura, Enologia, Difusió i Trajectòria.

Els premis van ser lliurats ahir al vespre per la Excma. Sra. Isabel García Tejerina, Ministra d’Agricultura i Pesca, Alimentació i Medi Ambient, per la Excma. Sra. Dolors Montserrat, Ministra de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat, per la Hble. Sra. Meritxell Serret, Consellera d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació i pel Sr. Pere Bonet, president del Consell Regulador del Cava.

Els membres del Ple del Consell Regulador del Cava van decidir concedir els guardons dels II Premis Excel·lència Cava als següents premiats:

– Esteve Raventós, en la categoria de Viticultura
– Ramón Francàs, en la de Difusió
– Josep Buján, en la categoria d’Enologia
– Joan Juvé, en la de Trajectòria

D’aquesta forma, el Fòrum Berger Balaguer dóna, un cop més, cobertura i suport a la promoció econòmica del nostre territori.

 

Fotografies de Fèlix Miró