La Fundació Pinnae i el Cineclub Vilafranca projecten el documental “Unzué. L’últim equip del Juancar” per recaptar fons en la lluita contra la malaltia ELA

La sessió de dijous 1 de juny al Fòrum Berger Balaguer comptarà amb la presència d’Ildefons Oliveras i Cisco Morell (co-protagonistes) i un representant de la Fundació Catalana d’ELA Miquel Valls

El documental “Unzué. L’últim equip del Juancar” (un emotiu retrat del dia a dia de Juan Carlos Unzué des que va fer públic el seu diagnòstic d’ELA) es presentarà a Vilafranca dijous 1 de juny en una sessió coorganitzada per la Fundació Pinnae i Cineclub Vilafranca. La sessió es farà a les 19.30h al Fòrum Berger Balaguer i comptarà amb la presència d’Ildefons Oliveras i d’en Cisco Morell (co-protagonistes de la pel·lícula), així com d’un representant de la Fundació Catalana d’ELA Miquel Valls.  El preu de l’entrada solidària serà de 4 € i els espectadors poden fer una aportació addicional si ho desitgen, destinada a la Fundació Catalana d’ELA Miquel Valls, que treballa per millorar la qualitat de vida de les persones afectades d’ELA i que lluita contra aquesta malaltia fomentant-ne també la investigació. El documental es projectarà també divendres 2 de juny, a les 21.30h a la Sala Zazie-Casal.

“Unzué. L’últim equip del Juancar” està dirigit per Xavier Torres, Santi Padró i Jesús Muñoz i segueix el dia a dia de Juan Carlos Unzué durant dos anys i mig, des que el juny de 2020 exporter i exentrenador del Barça va fer públic el seu diagnòstic de la malaltia neurodegenerativa ELA. Amb aquest treball (que se centra en les vides dels afectats i les seves famílies) Unzué es va proposar dues coses: d’una banda, visibilitzar la malaltia, i per una altra muntar un gran esdeveniment (un inoblidable Barcelona-Manchester City al Camp Nou) per a recaptar la quantitat més gran de diners per a dedicar-los a la recerca.

Les entrades es poden adquirir a www.topticket.cat i taquilla del Fòrum Berger en el seu horari habitual de dijous a dissabte de 18h a 20h i diumenges i festius de 12h a 14h i 18h a 20h.

COMPRA ARA LA TEVA ENTRADA

Tràiler (VE) Unzué. El Último equipo de Juancar