“De Terra, Mar i Fusta” nova proposta artística d’Anna Sánchez a l’Espai Cultural Fòrum Berger

L’artista penedesenca Anna Sánchez inaugurarà la seva exposició anomenada “De Terra, Mar i Fusta” el proper dijous 30 de març a les 19.00h a l’Espai Cultural Fòrum Berger, un original i inèdit treball realitzat amb elements reciclats de fusta i ferro guardant una estreta relació amb el territori vitivinícola, com caixes i botes de vi.

L’Anna és una artista que confia en la seva intuïció i en la seva inspiració per a realitzar el seu treball. Recupera, reuneix i atresora una sèrie de materials trobats, alguns d’una manera fortuïta, i d’altres escollits d’una manera més intuïtiva, amb els quals investiga buscant expressions i jugant amb els volums per a transformar-ho en la seva obra. Unes peces que evoquen sensacions visuals i emocionals, poètiques i metafòriques.

En aquesta exposició es podrà veure la seva darrera obra creada especialment per a l’ocasió, peces urbanes i paisatgístiques on plasma pobles, ciutats i llocs que tenen un lligam amb ella i el territori més proper o que li són especials. Terres de tradició, pobles amb identitat, imatges arrelades al nostre record col·lectiu…i molt més.

Per construir les seves obres ha utilitzat materials amb història pròpia, que per si mateixos ja tenen molt a dir. Treballa amb colors i textures que la transporten a la seva infància, recordant la innocència i una mirada ben diferent. Per Sánchez crear és una condició humana i aquesta perdura en el temps, condició que sempre la porta a buscar nous horitzons per unir les mans, les idees i viure en constant creativitat.

Com ella diu, “de vegades només cal donar la volta i una segona vida a les coses, fer que es pari el temps al taller i que només les mans segueixin en constant moviment, crear i jugar amb materials que tots tenim ben a prop i que tantes vegades ni prestem atenció”.

L’Anna Sánchez sempre ha tingut interès en provar diferents tècniques ja sigui pintura, escultura, realitzar diverses manualitats, i com no podia ser d’altra manera, és enamorada del territori!

L’exposició estarà oberta fins al 23 d’abril en horari habitual de l’Espai Cultural Fòrum Berger: de dijous a dissabte de 18.00h a 20.00h i diumenges i festius de 12.00h a 14.00h i de 18.00 a 20.00h.

Exposició “De Terra, Mar i Fusta” d’Anna Sánchez

Del 30 de març al 23 d’abril de 2023

ESPAI CULTURAL FÒRUM BERGER – FUNDACIÓ PINNAE

Rambla Nostra Senyora 6 · 08720 Vilafranca del Penedès