De l’elegància de Mozart a la passió de Schumann

El proper diumenge 30 d’abril, el III Festival de Música i Veu ens presenta un concert excepcional amb Cosmos Quartet un quartet de corda que està entrant amb força dins de la música clàssica del nostre país.

Cosmos quartet

 

A l’estela del Quartet Casals, el nostre país no ha deixat de produir quartets de corda en els darrers anys. Un dels més recents és també un dels que ha entrat amb més força, el Cosmos Quartet, que presenta un programa que recorre tres segles del repertori per a quartet: el classicisme, el romanticisme i un tast del s. XX.

Helena Satuéviolí
Bernat Pratviolí
Lara Fernándezviola
Oriol Pratvioloncel

 

COMPRA ENTRADA ARA

Cosmos Quartet neix de l’amistat i complicitat de quatre músics catalans que cobreixen dues generacions. Malgrat la seva joventut com a grup, el Cosmos Quartet ha aconseguit un ampli reconeixement en diversos concursos nacionals i internacionals, i s’ha proclamat guanyador al I Concurso Internacional de Música de Cámara de Castilla y León, al concurs internacional de música de cambra Mirabent i Magrans de Sitges, i a l’ISA Festival, on va ser guardonat amb el Kammermusik-Preis i l’Artis Quartett-Preis. Recentment, ha estat guardonat amb el tercer premi a The Carl Nielsen International Chamber Music Competition celebrat a Copenhagen. El quartet ha estat convidat a participar en diferents festivals com l’East Neuk Festival a Escòcia, l’Internationale Sommerakademie Mozarteum a Salzburg, el Festival de Música de Cámara Fundación Monteleón a León o l’Académie Musicale de Villecroze a França.

“La música de cambra és el treball més complert en tots els aspectes, ja que requereix un treball solístic dins d’un conjunt”.

 

 

 

Joventuts Musicals de Catalunya va realitzar una entrevista a Cosmos Quartet. Podeu veure les seves inquietuds en aquest documents adjunt.

Entrada gratuïta
per a menors de 12 anys

 

 

El concert preveu l’entrada gratuïta per a menors de fins a 12 anys, sempre acompanyats d’un adult. Aquestes invitacions s’aconsegueixen directament a la taquilla del Fòrum Berger Balaguer.

Sortegem 2 entrades
a través de les xarxes socials

 

 

Divendres finalitza el sorteig de 2 entardes mitjançant el Facebook i el Twitter de la Fundació Pinnae. Per participar només cal comentar indicant quin és l’intèrpret que més agrada, o Mozart o Schumann.

 

#festivaldemusicaiveu solidari amb la Fundació l’Espiga

PATROCINADORS MAILCHIMP