DAVID BUENO, FINALITZARÀ AMB UNA MASTERCLAS EL CICLE DE CONFERIENCIES MUSICVEU

  • El Festival Solidari MUSiCVEU de la Fundació Pinnae, en la seva 8ª edició, conclourà el cicle de xerrades sobre el Benestar Emocional, amb una Classe Magistral a càrrec d’en David Bueno, Doctor en Biologia i professor de genètica a la Universitat de Barcelona
  • La darrera ponència, tindrà lloc el pròxim dia 15 de setembre a les 19.00h a l’auditori del Fòrum Berger Balaguer sota el títol “El cervell dels Adolescents”. L’entrada es gratuïta i amb aforament limitat

David Bueno és un científic que qüestiona preguntes en l’àmbit de la neurociència juvenil i que no en vol deixar-ne cap sense resposta, perquè la seva passió és explicar tot el que sempre hem volgut saber sobre el cervell dels joves i adolescents i que mai ningú s’ha  atrevit a explicar-nos.

Professor de genètica en la Universitat de Barcelona, David Bueno detalla que la neurociència ofereix claus que modificaran la nostra manera d’ensenyar i aprendre.

El pròxim dia 15 de setembre ens oferirà una masterclass molt interessant que ben segur ens donarà eines i respostes per comprendre millor el comportament i l’actitud de l’ésser humà en l’etapa de l’adolescència.

Una gran oportunitat, per aprendre del professor Bueno que de manera entenedora que amb un llenguatge sempre positiu ajudarà a saber gestionar els canvis que experimenten els joves en aquest període tan important de la vida i la repercussió al seu entorn més proper, donant consells per gestionar-los favorablement.

El Festival solidari MUSICVEU, que organitza la Fundació Pinnae, ha programat en aquesta 8a edició, tres conferències a l’auditori del Fòrum Berger Balaguer sota el nom de “SALUT MENTAL, tot un món per descobrir…”

Les dues primeres van tenir lloc el 20 de maig i 10 de juny. La primera va ser a càrrec d’en Xavi Montaner, amb la xerrada “Em cuido i et cuido” i el mes de juny la Mònica Cervera i Sílvia San Juan amb “Salut Mental: Prevenció i recursos” ambdues amb assistència de nombrós públic.

Aquestes xerrades en col·laboració de les entitats Llambrusca i TIÁM, són beneficiàries del 8è Festival MUSiCVEU pel seu programa Junts per l’Alzheimer i altres demències, i pretenen donar a conèixer l’acció social que caracteritza el festival, en aquesta ocasió aportant coneixements i reflexió en diferents aspectes de la salut mental i el benestar emocional.

Us hi esperem, no falteu a la cita!!!