La Coral Laroc emociona al públic del MUSiCVEU Festival

L’Auditori del Fòrum Berger Balaguer, ple de gom a gom el passat diumenge, en el concert de la Coral Laroc que seguia la programació del Festival MUSiCVEU, aquest cop amb doble vessant solidària: La Marató de TV3 i Càritas Interparroquial de Vilafranca del Penedès. Els cantaires van fer viatjar al públic a través del seu repertori ‘Cançons del Món’.

No hi cabia ni una agulla a l’auditori del Fòrum Berger Balaguer per presenciar el concert de la Coral Laroc. El grup va pujar a l’escenari vilafranquí i van oferir un repertori de diverses cançons del món que juntament amb una projecció de llum i color va encisar al públic assistent. En el concert es va poder gaudir de peces com El Noi de la Mare, Halleluyah de Leonard Cohen, Signore delle cime de Giuseppe de  Marzi, Yonder come day de Georgia i Shalom Chaverim d’Israel, entre d’altres.

La Coral Laroc ha agafat un nou impuls amb aires renovats i engrescadors amb la nova direcció a càrrec de la Judit Camprubí i el seu president Francisco Aloy que també forma part dels cantaires, donant-li un toc proper que sens dubte va calar ràpidament entre el públic i el grup musical.

La recaptació per la Marató de TV3 va ser de 220€  que enguany es destinarà a la investigació del càncer i que la Fundació Pinnae, organitzadora del MUSiCVEU Festival, ja ha fet arribar a la Fundació de la Marató.

El MUSiCVEU Festival continua el vessant solidari i  aquest any destinarà una part de la recaptació final a Càritas Interparroquial de Vilafranca del Penedès que invertirà els recursos a millorar i potenciar els projectes educatius per infants i adults del territori.