La Fundació Pinnae col·labora en un projecte de formació de l’Associació de Persones amb Discapacitat del Garraf

La Fundació Pinnae, en col·laboració amb el programa RED SOLIDARIA 2019 de Bankia, ha signat un conveni de col·laboració amb l’Associació de Persones amb Discapacitat del Garraf per tal de poder impulsar el projecte ACTIVA’T, un projecte per al foment de la formació de les persones amb discapacitat. L’acte de signatura ha comptat amb la participació del director tècnic de la Fundació Pinnae, Antoni Gistau, i el President de l’Associació, Francisco Borrega.

L’Associació de Persones amb Discapacitat del Garraf (ADPDG) centra bona part de la seva activitat en desenvolupar Programes d’Inserció Laboral. Gestiona accions formatives gratuïtes per a persones amb discapacitat que els hi permet una millora en les seves competències tècniques per accedir al món laboral segons les necessitats de les empreses. L’ADPDG acompanya als usuaris en tot un itinerari d’acollida, orientació, prospecció, formació i inserció, per a poder aconseguir una integració social plena.

Dintre de la seva activitat, un pilar molt important és el projecte ACTIVA’T, que té com a objectiu la gestió de formacions i cursos amb titulació homologada a partir de les necessitats observades en el teixit empresarial i avaluant-ne prèviament les possibilitats reals d’inserció. El projecte es centra en la realització de tres formacions: 1.Controlador d’accessos (60h), 2.Monitor de menjador – Manipulació d’aliments i 3.Telemàrqueting – Recepcionista, per tal de millorar les competències laborals, reorientar els perfils professionals, millorar l’autonomia i afavorir l’apoderament i l’actitud activa de les persones amb alguna limitació funcional.

La Fundació Pinnae, en  col·laboració amb el programa RED SOLIDARIA 2019 de Bankia, ha pogut donar suport al projecte ACTIVA’T que treballa per aconseguir igualtat d’oportunitats, sensibilització de les empreses i la població per la creació d’una economia sostenible.

Captura