La Fundació Pinnae renova el conveni amb l’Abadia de Montserrat

El passat 26 de març, la Fundació Pinnae va visitar l’Abadia de Montserrat amb la finalitat de renovar el conveni de col·laboració amb la Fundació Abadia de Montserrat 2025.

La signatura del conveni entre ambdues entitats té l’objectiu de dur a terme accions concretes d’interès comú i de naturalesa cultural en l’àmbit que els hi són pròpies. El conveni inclou el suport al Festival Internacional d’Orgue Abat Cassià M. Just in memoriam per la vinculació històrica de la fundació amb l’Orgue de Montserrat, la custodia de les obres d’art de la Fundació Pinnae de l’artista Subirachs al Museu de Montserrat i la disposició biennal de l’Escolania de Montserrat per a la realització d’un concert benèfic a la Vegueria Penedès.

A la fotografia d’esquerra a dreta Martí Solé, president de la Fundació Pinnae, P. Josep M. Soler, Abat de Montserrat i Antoni Gistau, director tècnic de la Fundació Pinnae.

Fundació Abadia de Montserrat 2025

L’any 2025 el Monestir de Montserrat complirà el seu primer mil·lenari, i per commemorar-lo i preparar-se per aquesta celebració, la Fundació Abadia de Montserrat 2025 destina els fons recaptats a la restauració del santuari i col·labora, amb una part dels seus fons, en obres socials i d’ajuda als més necessitats.