CONFERÈNCIES DEL MUSICVEU Salut Mental, tot un món per descobrir…

El Festival solidari MUSICVEU programa una sèrie de 3 conferències sobre l’Alzheimer i altres malalties relacionades amb la Salut Mental, que es duran a terme a l’Espai Cultural Fòrum Berger Balaguer el 20 de maig amb Xavi Montaner, el 10 de juny amb Mònica Cervera i Silvia San Juan i el 15 de setembre amb una conferència de primer nivell amb el reconegut David Bueno. Aquestes conferències ens arriben en col·laboració de les entitats Llambrusca i TIÁM, beneficiàries del 8è Festival Musicveu pel seu programa Junts per l’Alzheimer i altres demències.

La primera xerrada serà divendres 20 de maig amb Xavi Montaner, neuropsicòleg clínic. Montaner treballa des de fa gairebé 20 anys amb familiars de persones dependents i acaba de publicar " Em cuido, et cuido", un llibre que ensenya a cuidar-se per poder cuidar millor. Durant la xerrada ens presentarà el seu llibre que ajuda als cuidadors a gestionar el malestar emocional que suposa cuidar a un familiar, donant les eines necessàries i estratègies per poder-se comunicar millor amb ells.


L’entrada lliure i gratuïta a les conferències

Una activitat que pretén donar visibilitat i sensibilització a la ciutadania sobre l’acció social que caracteritza el Festival solidari Musicveu.


Hi esteu convidats!