V Concurs de Microrelats

Bànner_microrelats_CAT

PRESENTACIÓ


La Fundació Pinnae celebra la cinquena edició del CONCURS DE MICRORELATS, per seguir estimulant l’escriptura, la literatura, la imaginació i la creativitat entre els nens i nenes.

Aquesta cinquena edició es realitzarà en forma de CONCURS PRESENCIAL EN UNA SOLA JORNADA. Per poder participar del concurs, els alumnes d’entre 7 i 12 anys hauran d’escriure les seves microhistòries el mateix dia 23 d’abril de 2024 de 10h a 14h i de 17h a 20h a l’Espai Cultural Fòrum Berger Balaguer (Rambla Nostra Senyora, 6 de Vilafranca del Penedès).

Per aquesta jornada, la Fundació Pinnae ha organitzat un ESPECTACLE DE LLEGENDES DE SANT JORDI, a càrrec de Roser Serra Medina, narradora vilafranquina que explicarà la llegenda de Sant Jordi, la història del cavaller que va matar un drac i va salvar a una princesa, i donarà la clau per ser cavallers i guanyar sempre al drac. Aquesta actuació es realitzarà la Diada del 23 d’abril en diferents franges horàries:

  • Matí: 11 hores per públic familiar
  • Tarda: 18 hores per a nens i nenes de 7 a 9 anys (categoria Dracs/Víbries del Concurs de Microrelats)
  • Tarda: 19 hores per a nens i nenes de 10 a 12 anys (categoria Cavallers/Donzelles del Concurs de Microrelats)

Els alumnes poden aprofitar per escriure els seus microrelats abans o després de les actuacions, en un full que se’ls donarà allà mateix i participar en el concurs.

Una bona oportunitat de gaudir d’aquesta Diada, de la cultura, la lectura i per escriure sobre aquesta gran festa que viurem tots i que ens pertany cuidar i assegurar el seu futur, i qui sap també si d’un futur escriptor/a.


Premiats Concurs Microrelats 2023

VEURE PREMIATS 2023

VEURE PREMIATS 2022

VEURE PREMIATS 2021

VEURE PREMIATS 2020


PINNAE