La Fundació Pinnae organitza un Concert benèfic amb l’Escolania de Montserrat a la Parròquia de Santa Maria de la Geltrú

La Fundació Pinnae i la Parròquia de Santa Maria de la Geltrú, han acordat la celebració d’un doble concert amb l’Escolania de Montserrat, pel divendres 5 de novembre de 2021 a la mateixa Església.

L’Escolania de Montserrat és un dels cors musicals de més renom mundial i actuarà en doble sessió el divendres 5 de novembre en horaris de 19:30 hores el primer i a les 21:15 hores el segon concert. Cada una de les actuacions es celebren sense cap pausa, d’aquesta forma l’Escolania ofereix un segon concert, possibilitant l’accés de més públic a l’església, ja que es vol mantenir un aforament controlat en cadascuna d’elles. Per l’accés a l’interior serà obligatori l’ús de mascareta.

En finalitzar el primer concert, la Basílica serà desallotjada i es permetrà novament l’accés de públic 30” més tard, fet que ens permet garantir una bona gestió i concurrència de públic.     

Tots els beneficis que s’obtinguin aniran destinats a rehabilitar el retaule i millores de la Parròquia que actualment està en procés de reforma, fet que ens mou a organitzar un concert benèfic i que el donatiu per l’accés al concert tingui aquest destí.  El donatiu serà de 15 € per persona. També hi haurà fila zero per a fer donatius sense assistir a l’actuació.

ENTRADES EXHAURIDES

La recaptació del concert va íntegrament destinada a la millora de l’església i la restauració del retaule

FILA O: Si voleu fer donacions per col·laborar en la tasca d’AMICRET:
ES95 0081 0050 1700 0162 2466

Concert benèfic de l'Escolannia de Montserrat

Programa Concert Escolania Montserrat a Vilanova i la Geltrú