CONCERT SOLIDARI EN BENEFICI DE LA FUNDACIÓ L’ESPIGA

La Fundació Privada la Futura Local oferirà un concert solidari a l’Auditori del Fòrum Berger Balaguer, amb la soprano grega, Sra. Katia Paschou i el tenor mexicà del cor del Gran Teatre del Liceu, Sr Jorge Armando Jasso, i la pianista txeca, Sra. Marie Malechová, que es configura d’un programa acurat preparat pel director artístic de la Fundació la Futura Local, el Sr. Jorge Armando Jasso, on interpretaran peces de LA TRAVIATA, GIANNI SCHICCHI; TURANDOT; LA BOHEME, CARMEN, LUSTIGE WITWE.

La recaptació del concert es destinarà a la Fundació l’Espiga, entitat beneficaria de la 13è Nit Solidària del Rotary Club de Vilafranca del Penedès, per dotar d’infraestructures a la Residència Graupera amb capacitat per a 12 persones amb discapacitat psíquica i necessitats de suport extens i generalitzat amb problemes de salut i/o mental. És una casa de tres plantes, amb una superfície total de 585 m2, ubicada en el centre del municipi.

Concert obert a tothom previ donatiu de 15€ per entrada, en concepte de donació. Les entrades es poden adquirir a www.topticket.cat i a la taquilla del Fòrum Berger Balaguer en l’horari d’obertura habitual de dijous a dissabte de 18h-20h i diumenges i festius de 12h-14h i de 18h-20h.

PROGRAMA DEL CONCERT SOLIDARI EN BENEFICI DE LA FUNDACIÓ L’ESPIGA

Logos HT per topticket CONCERT 17 FEBRER 2252x1097

Concert solidari en benefici de
la Fundació l’Espiga

Dia: 17 de febrer de 2018  |  19h
Lloc: Auditori del Fòrum Berger Balaguer
Rambla de Nostra Senyora, 6