Susana Sheiman actuarà en format quintet al Fòrum Berger Balaguer pel Vijazz

La Fundació Pinnae organitza el proper 7 de juliol a les 19h un concert amb Susana Sheiman en el marc del Vijazz Penedès 2019. El concert formarà part de les actuacions amb finalitat solidària “Elles i el Jazz” que destina una part de la recaptació a la Creu Roja de l’Alt Penedès i l’Associació Ginesta.

El proper 7 de juliol a les 7 de la tarda Susana Sheiman actuarà en format quintet a l’espai cultural del Fòrum Berger Balaguer de la Fundació Pinnae. Sheiman és una de les veus més potents i explosives de l’escena del jazz actual i ens presentarà el seu nou espectacle “Open Gate” dins de les activitats paral·leles que es realitzen en col·laboració amb el Vijazz Penedès.

La cantant Susana Sheiman s’ha guanyat a pols figurar a l’Olimp de les grans vocalistes de jazz. Després de ser la vocalista de la Barcelona Jazz Orquestra i del seu magnífic disc amb el pianista Ignasi Terraza “Swing Appeal”, la cantant ha iniciat en un nou projecte formant quintet amb el pianista Xavier Algans (membre de la Big Band Jazz Terrassa), el contrabaixista Artur Regada (membre fundador de la Orquestra catalana La Vella Dixieland), el bateria Pau Bombardó (qui té una llarga trajectòria com a professional, ha format part de la Big Band Terraza, la Vella Dixieland i l’Orquestra Simfònica del Vallès) -, Susana Sheiman compta també amb la complicitat musical del saxo tenor Toni Solà, un vent poderós de formació autodidacta que pren com referent l’estil dels clàssics del bop i amb qui la cantant ha compartit escenari en nombroses ocasions.

Liderant aquest quintet, la cantant posa la seva enorme versatilitat al servei d’un repertori en el qual tenen cabuda tota mena d’estils. Acompanyada per una rítmica de quatre músics de brillant trajectòria conformen l’espectacle anomenat “Open Gate”, un conjunt de melodies del jazz, el soul i un particular homenatge a Aretha Franklin: un espectacle únic ple de força i emoció.

Les entrades per aquest concert ja es poden adquirir a través del portal de venda d’entrades de la Fundació Pinnae www.topticket.cat a un preu de 12€.

RESERVA ARA LA TEVA ENTRADA

Aquest concert es troba dintre de l’acció social que el Vijazz Penedès realitza amb les actuacions “Elles i el Jazz” del qual una part de la seva recaptació es destinarà a les entitats Creu Roja Alt Penedès i l’Associació Ginesta que treballen per millorar la qualitat de vida a les persones del territori.

El Vijazz Penedès és una iniciativa de l’Acadèmia Tastavins del Penedès, que des de fa deu anys porta el bo i millor del món de l’enologia i del jazz a Vilafranca i s’ha sabut posicionar entre els millors certàmens de música del seu amb la presència en el seu cartell de noms tan reconeguts dins el panorama internacional avalen la seva trajectòria.

open_gate

En col·laboració amb:

Organitza:

En benefici a: