Gala lírica amb Mercedes Gancedo & Beatriz Gonzalez

La soprano Mercedes Gancedo, juntament amb Beatriz Gonzalez al piano presenten al Festival MUSiCVEU un recital líric molt especial. El seu espectacle “Cooking America” serà el diumenge 10 de juny a les 19 hores. L’actuació tindrà lloc a l’Auditori del Fòrum Berger Balaguer de Vilafranca del Penedès i les entrades es poden adquirir online a www.topticket.cat o a taquilla.

Un concert que es convertirà en un viatge d’anada i tornada entre casa nostre i l’Amèrica Llatina. La soprano argentina, reconeguda a nivell internacional per haver actuat en els grans teatres d’òpera d’arreu, inclourà en el seu repertori peces d’autors de Cuba, Argentina, Brasil, Colòmbia i Espanya. Amb aquest recital líric ens descobrirà un món d’influències i préstecs musicals que serveixen per acostar musicalment les dues ribes del mar atlàntic.

Mercedes Gancedo va debutar amb només 18 anys interpretant el paper de Despina en l’òpera Cosi Fan Tutte, i des de llavors ha actuat en els principals festivals lírics i sales de concert del país com el Festival Castell de Perelada, el Festival d’Estiu de Calella, el Palau de la Música Catalana i el Gran Teatre del Liceu. El pròxim diumenge serà una oportunitat imperdible per escoltar una de les veus amb més talent a Catalunya.

SOUND SIXAccedeix al Vídeo

Concert familiar: ENTRADA GRATUÏTA pels menors fins a 12 anys

RESERVA LA INVITACIÓ INFANTIL AQUÍ

 

El 10 de juny a les 19h gala lírica amb Mercedes Gancedo & Beatriz González

 Entrada 8 euros
RESERVA LA TEVA ENTRADA AQUÍ

Es sortejarà una ENOVISITA AL CELLER DE JANÉ VENTURA entre totes les reserves online

 

Un festival amb segell únic i sentit inclusiu en la societat

El MUSiCVEU neix l’any 2015 gràcies a la suma de sinergies entre la Fundació Pinnae i Joventuts Musicals de Vilafranca, ambdues entitats sense ànim de lucre que treballen per a la promoció i difusió de la cultura musical al territori. Amb la voluntat de promocionar els artistes professionals més emergents, va sorgir la idea de crear un cartell que combinés artistes de gran prestigi amb grups consolidats. Una bona fórmula, única al territori, que en la seva quarta edició ja ha esdevingut una proposta consolidada en el territori i atractiva per a totes les edats, sobretot el públic familiar.

Una de les senyes d’identitat del festival és l’aire benèfic que es va impulsar a partir de la passada edició el 2017, destinant part de la recaptació de les entrades a projectes solidaris. Enguany, el 10% la recaptació es destina a programes d’ajuda a l’alimentació infantil, portats a terme per la Creu Roja de l’Alt Penedès. A més en acabar cada concert, artistes i públic es troben en el meet&greet, un moment per degustar una copa de cava i un tast de catànies, una oportunitat única per conversar i conèixer els artistes que ens visiten al Festival.

Entrades awww.topticket.cat
Més informació: www.musicveu.cat

Segueix des de les xarxes socials tota l’actualitat del Festival:

Bànner suport Creu Roja noticia web 800x335

Coneix més sobre el programa de la Creu Roja de l’Alt Penedès fent clic AQUÍ

Patrocinadors peu email mitjans1