Marco Mezquida & Celeste Alías tanquen el IV Festival MUSiCVEU en plena celebració del Vijazz

Aquest diumenge 8 de juliol a les 19h els dos talents Marco Mezquida al piano & Celeste Alías a la veu tanquen el IV Festival MUSiCVEU amb el seu espectacle “Llunàtics”. L’actuació serà a l’Auditori del Fòrum Berger Balaguer de Vilafranca del Penedès i promet ser de molta alta intensitat. Les entrades es poden adquirir online a www.topticket.cat o a la taquilla del Fòrum Berger en el seu horari habitual d’obertura. Per aquesta ocasió l’espai Museu de la Casa Berger Balaguer, obrirà les portes als assistents en finalitzar el concert per gaudir d’una visita a les estances modernistes d’aquest edifici.

Aquest dos grans músics, des de que es van conèixer l’any 2005, han conreat un projecte de cançons arranjades amb gust i riquesa sonora i que ha donat com a fruit el seu segon treball d’estudi “Llunatics” i és el que ens presenten al concert d’aquest diumenge. Un àlbum de temes inspirats en les fases de la lluna i les emocions que provoquen i que els dos músics interpreten d’una forma única i personal amb arranjaments i sofisticació. En el concert el públic podrà gaudir d’un repertori que entrellaça composicions pròpies amb temes coneguts de músics espanyols, anglosaxons i llatinoamericans influenciats pel folklore, la música clàssica, la música jazz i el pop. La cita del festival MUSiCVEU serà una oportunitat única per sentir Moonlight Serenade de Glenn Miller o l’Eclipse d’Ernesto Lecuona, donant-se la mà sense complexes amb Hijos de la Luna de Mecano, mentre el pintor i artista Txema Rico, crea i projecta en directe durant l’actuació, paisatges llunàtics plens de bellesa i complicitat.

El darrer concert de la IV edició del Festival MUSiCVEU arriba en plena celebració del Festival Vijazz. Una combinació perfecte per obrir l’Auditori del Fòrum Berger Balaguer als visitants d’arreu i que puguin gaudir d’un gran concert amb músics d’influències jazzístiques com són en Marco Mezquída i la Celeste Alías. Una proposta de concert singular amb un espai molt singular.

Video

Accedeix al vídeo

El 8 de juliol a les 19h Marco Mezquida & Celeste Alías

 Entrada 12 euros
RESERVA LA TEVA ENTRADA AQUÍ

Es sortejarà 1 ENOVISITA AL CELLER DE JANÉ VENTURA i 2 LOTS DEL FESTIVAL entre tots els assistents

 

Un festival amb segell únic i sentit inclusiu en la societat

El MUSiCVEU neix l’any 2015 gràcies a la suma de sinergies entre la Fundació Pinnae i Joventuts Musicals de Vilafranca, ambdues entitats sense ànim de lucre que treballen per a la promoció i difusió de la cultura musical al territori. Amb la voluntat de promocionar els artistes professionals més emergents, va sorgir la idea de crear un cartell que combinés artistes de gran prestigi amb grups consolidats. Una bona fórmula, única al territori, que en la seva quarta edició ja ha esdevingut una proposta consolidada en el territori i atractiva per a totes les edats, sobretot el públic familiar.

Una de les senyes d’identitat del festival és l’aire benèfic que es va impulsar a partir de la passada edició el 2017, destinant part de la recaptació de les entrades a projectes solidaris. Enguany, el 10% la recaptació es destina a programes d’ajuda a l’alimentació infantil, portats a terme per la Creu Roja de l’Alt Penedès. A més, per aquest darrer concert del Festival i aprofitant la celebració del Vijazz, l’espai Museu de la mateixa casa Berger Balaguer obrirà les seves portes a tots els assistents en finalitzar el concert.

Entrades a: www.topticket.cat o taquilla en horari de dijous a dissabte de 18h30-20h30 i diumenges i festius de 12h-14h i de 18h30-20h30

Més informació: www.musicveu.cat

Segueix des de les xarxes socials tota l’actualitat del Festival:

Bànner suport Creu Roja noticia web 800x335

Coneix més sobre el programa de la Creu Roja de l’Alt Penedès fent clic AQUÍ

Patrocinadors peu email mitjans1