Els Jardins de la Casa Berch s’obren amb Les Anxovetes celebrant un concert solidari del MUSICVEU

El proppassat diumenge el Festival MUSiCVEU, organitzat per la Fundació Pinnae, va transformar els Jardins de la Casa Berch a Vilafranca en un dels seus escenaris principals, amb el grup Les Anxovetes.

Amb les entrades exhaurides, Les Anxovetes van emocionar a tots els assistents en uns jardins plens de gom a gom tot oferint una cantada fresca i natural, animant al públic entregat a corejar i acompanyar diversos temes. L’actuació va oferir un recull d’havaneres tradicionals i internacionals, cançons de taverna i temes propis. En finalitzar l’actuació, va tenir lloc el primer musictast del festival de la mà de Cal Blay, on els assistents al concert van poder gaudir d’una vetllada musicval amb l’opció d’un menú gastronòmic de primer nivell dins del magnífic espai dels Jardins vestit per l’ocasió.

Volem agrair a tots els assistents, músics, col·laboradors, patrocinadors que ens han acompanyat i ho han fet possible.

El Festival MUSiCVEU de la Fundació Pinnae destina part de la seva recaptació en benefici del programa Junts per l’Alzheimer i altres demències de les entitats TIAM i Llambrusca.

Elena Gadel & Marta Robles proper concert del MUSiCVEU

La propera cita del MUSiCVEU serà diumenge 10 d’abril a les 19h al Fòrum Berger Balaguer de la Fundació Pinnae amb l’actuació d’Elena Gadel & Marta Robles que ens presenten el seu nou espectacle “Les dones de la meva vida”. Aquestes dues artistes estrenen fusió i fan renéixer, a guitarra i veu, cançons que han marcat les seves vides i el seu viatge musical, creades per dones, alhora que ens descobreixen un món màgic de veus que són un crit de guerra i d’històries de dones poderoses i lliures.

Les entrades ja estan disponibles al web www.musicveu.cat i a la taquilla del Fòrum Berger Balaguer en el seu horari habitual.

El Festival MUSICVEU és el festival musical i solidari referent al Penedès que continua la seva 8a edició amb energia i força oferint una oferta cultural i enoturística, amb una finalitat solidària única al territori.

Accedeix a la galeria de fotos AQUÍ