Judit Neddermann presenta aquest diumenge el seu nou disc al MUSiCVEU

Aquest diumenge 13 de maig a les 19 hores la cantant Judit Neddermann visita l’escenari del Fòrum Berger Balaguer de Vilafranca. Una artista que, tot i la seva joventut, és una de les veus amb més personalitat i carisma de l’escena de cantautors catalans. La cantautora de Vilassar de Mar presentarà el seu nou treball d’estudi “NUA”, un espectacle on es podrà gaudir de les seves cançons i la seva veu més pura i intimista.

Dins el panorama de cantautors catalans, la Judit Neddermann destaca per la seva personalitat i timbre de veu únics que l’ha portada cap a una llarga i exitosa trajectòria musical tant a casa nostre com a fora. Amb els seus dos primers treballs d’estudi, “Tot el que he vist” (Temps Record, 2014) i “Un segon” (Satélite K, 2016) ha estat reconeguda i premiada fins a assolir la maduresa musical. Tot i la seva joventut, en el seu tercer àlbum “NUA”, s’obre a cantar i compartir les seves vivències més personals. En aquest concert del Festival, vindrà acompanyada del guitarrista Adrià Plana. Un espectacle molt esperat on es podrà gaudir d’una Neddermann en el seu estat més pur i intimista.

13 de maig a les 19h al Fòrum Berger Balaguer
RESERVA LA TEVA ENTRADA AQUÍ
 Vídeo Judit Neddermann

Judit Neddermann – 21 (Videoclip Oficial)

Un festival amb segell únic i sentit inclusiu en la societat
El MUSiCVEU neix l’any 2015 gràcies a la suma de sinergies entre la Fundació Pinnae i Joventuts Musicals de Vilafranca, ambdues entitats sense ànim de lucre que treballen per a la promoció i difusió de la cultura musical al territori. Amb la voluntat de promocionar els artistes professionals més emergents, va sorgir la idea de crear un cartell que combinés artistes de gran prestigi amb grups consolidats. Una bona fórmula, única al territori, que en la seva quarta edició ja ha esdevingut una proposta consolidada en el territori i atractiva per a totes les edats, sobretot el públic familiar.
Una de les senyes d’identitat del festival és l’aire benèfic que es va impulsar a partir de la passada edició el 2017, destinant part de la recaptació de les entrades a projectes solidaris. Enguany, el 10% la recaptació es destina a programes d’ajuda a l’alimentació infantil, portats a terme per la Creu Roja de l’Alt Penedès. A més en acabar cada concert, artistes i públic es troben en el meet&greet, un moment per degustar una copa de cava i un tast de catànies, una oportunitat única per conversar i conèixer els artistes que ens visiten al Festival. 
 
Entrades awww.topticket.cat
Més informació: www.musicveu.cat

Segueix des de les xarxes socials tota l’actualitat del Festival:

Bànner suport Creu Roja noticia web 800x335

Coneix més sobre el programa de la Creu Roja de l’Alt Penedès fent clic a l’enllaç