Grup Xató presenta “Un far per tornar”, un nou espectacle amb cant i dansa

El Grup Xató presenta al Festival MUSiCVEU el seu nou espectacle “Un far per tornar” amb cant i dansa el proper diumenge 27 de maig a les 19 hores. L’actuació tindrà lloc a l’Auditori del Fòrum Berger Balaguer de Vilafranca del Penedès i les entrades es poden adquirir online a www.topticket.cat o a taquilla.

Un far guia amb la seva llum aquells que volen arribar a bon port, per això aquest títol s’escau molt bé a l’espectacle que ens presenta el Grup Xató; una cantada diferent i molt especial que il·luminarà les havaneres i cants de taberna amb danses, poemes, músiques i veus.

“Les ones de la mar van i venen cap al far al compàs de l’havanera”

El Grup Xató, format actualment per Joan Parellada, Anna Peret, Jordi González i Ramon Sol, neix a Vilafranca del Penedès la primavera de l’any 2000 i al llarg de la seva trajectòria han anat desenvolupant un estil propi amb unes veus i una sonoritat característiques i diferenciades d’altres grups, sense deixar de banda les principals fonts dels món de l’havanera i prioritzant sempre la tasca de cultivar i difondre aquest gènere amb el rigor i la qualitat que es mereix qualsevulla de les nostres tradicions. Aquest espectacle compta amb la col·laboració d’Aina Ros, cantant i Roser Farré, Jordi Massana, Núria Sellés i Sergi Solé, dansa.

27 de maig a les 19h al Fòrum Berger Balaguer
RESERVA LA TEVA ENTRADA AQUÍ

Grup Xató

Un festival amb segell únic i sentit inclusiu en la societat

El MUSiCVEU neix l’any 2015 gràcies a la suma de sinergies entre la Fundació Pinnae i Joventuts Musicals de Vilafranca, ambdues entitats sense ànim de lucre que treballen per a la promoció i difusió de la cultura musical al territori. Amb la voluntat de promocionar els artistes professionals més emergents, va sorgir la idea de crear un cartell que combinés artistes de gran prestigi amb grups consolidats. Una bona fórmula, única al territori, que en la seva quarta edició ja ha esdevingut una proposta consolidada en el territori i atractiva per a totes les edats, sobretot el públic familiar.

Una de les senyes d’identitat del festival és l’aire benèfic que es va impulsar a partir de la passada edició el 2017, destinant part de la recaptació de les entrades a projectes solidaris. Enguany, el 10% la recaptació es destina a programes d’ajuda a l’alimentació infantil, portats a terme per la Creu Roja de l’Alt Penedès. A més en acabar cada concert, artistes i públic es troben en el meet&greet, un moment per degustar una copa de cava i un tast de catànies, una oportunitat única per conversar i conèixer els artistes que ens visiten al Festival.

Entrades awww.topticket.cat
Més informació: www.musicveu.cat

Segueix des de les xarxes socials tota l’actualitat del Festival:

Bànner suport Creu Roja noticia web 800x335

Coneix més sobre el programa de la Creu Roja de l’Alt Penedès fent clic AQUÍ

Patrocinadors peu email mitjans1