Concert de cloenda de “traca i mocador” al Festival Solidari MUSICVEU

  • Northern Cellos va tancar el darrer concert del Festival Solidari MUSICVEU envoltats d’un públic que es va implicar fins al darrer toc musical de la formació
  • Més de 300 persones van omplir els jardins de les caves Rovellats en una magnífica tarda estiuenca
  • La vetllada també va comptar amb l’actuació d’en DJenius que va amenitzar la vesprada abans del concert i com excel·lent acompanyament al Musictast by Cal Blay

La música de Northern Cellos ha servit aquest passat dissabte dia 20 d’agost per concloure la vuitena edició del Festival Solidari MUSICVEU. Els jardins de les Caves Rovellats van ser el magnífic escenari del capvespre estiuenc que es va omplir de públic disposat a gaudir del darrer concert amb Northern Cellos que, mitjançant un projecte innovador musical va posar en escena diferents estils a través dels violoncels i percussió.

Amb “Let’s Rock, Let’s Dance… Let’s Cello!”, el quartet van interpretar melodies en un format ben diferent i poc convencional, una proposta refrescant i pensada per un públic de totes les edats que a ritme de les interpretacions anava corejant i fins i tot ballant.

Northern Cellos uneix el seu talent en un show únic capaç d’emocionar el públic amb una balada d’Ed Sheeran per tot seguit fer-lo posar dempeus amb un tema d’Avicii. També es van poder escoltar temes de Queen, Michael Jackson, AC/DC, Guns ‘N’ Roses… I molt més!!!

La vetllada també va comptar amb l’actuació d’en DJenius que va amenitzar la vesprada abans del concert i que va seguir en acabar l’actuació dels Northern Cellos, allargant la nit estival i com excel·lent complement a l’ambient del post concert que va anar acompanyat de les propostes gastronòmiques del Musictast by Cal Blay del Festival.

El Festival MUSiCVEU Pinnae

El Musicveu és el festival solidari del Penedès que enguany ha aplegat 11 concerts en 10 espais durant 9 mesos, amb diferents amb grups i opcions per gaudir diferents experiències i emocions culturals i enoturístiques. A banda de la música, el festival Musicveu ha complementat la seva oferta amb visites als cellers i el Musictast, una proposta gastronòmica a càrrec de càtering Cal Blay que s’ha ofert després d’alguns dels seus concerts.

Part de la recaptació del Musicveu es destinarà al programa “Junts per l’Alzheimer i altres demències” que realitzen les associacions TIÁM i Llambrusca al territori.

Aquest és un festival organitzat per la Fundació Pinnae que compta amb el patrocini de Serveis Mèdics Penedès i la col·laboració d’altres empreses i institucions com Rovellats, Cava Centre, ISEL Audiovisual, FactorEnergia, Emms, Vilamòbil, Caser Seguros Vilafranca, Serra  Grup Immobiliari, Gadescat, Fenster i Cal Blay.