L’Auditori Fòrum Berger Balaguer acull el concert benèfic amb Jorge Nava al Piano

El proper diumenge 14 de desembre a les 19h, tindrà lloc a l’Auditori Fòrum Berger Balaguer, de Vilafranca del Penedès el Concert de piano a benefici d’Univers Penedès, a càrrec de Jorge Nava, guanyador del 46è concurs de Joves Intèrprets de Piano de Catalunya.

El jove pianista ha tocat amb nombroses orquestres i festivals d’arreu del món. Ha obtingut una multitud de premis en concursos nacionals, entre ells, el 1er. Premi rebut en el 46è Concurs de Joves Intèrprets de Piano de Catalunya a Vilafranca del Penedès. Arrel d’aquest reconeixement té previst actuar a l’Auditori Fòrum Berger Balaguer en aquest Concert de caire benèfic, on tota la recaptació anirà a benefici de l’entitat Univers Penedès, entitat que treballa amb joves amb discapacitats Intel·lectuals de tota la Comarca del Penedès.

Natural de Santander, va iniciar els seus estudis als 5 anys amb Irina Efanova i Llorenç Reboud al Conservatori Nacional de Música de Bolívia i al Conservatori del Liceu respectivament.

Va obtenir el Grau Superior al Conservatori del Liceu sota la tutela d’Stanislav Pochekin. Ha obtingut guardons en concursos com “Abril en Tarija”, “Mario Estenssoro Vásquez” Concurs de Joves Intèrprets de Piano de Catalunya, entre molts d’altres.

Ha estat membre del Quintet Anfaegtelse i del Trio Bruckner i actualment treballa de manera estable amb la violinista Àsia Jantón de Vez.

En paraules del reconegut pianista internacional Xinès, Sr. Lang-Lang , mestre que l’ha format en alguna màster class en estil i tècnica, el defineix com una de les promeses amb més projecció.

Al final del Concert es servirà una copa de cava, per gentilesa de Vilarnau, i s’acompanyarà amb torrons i altres productes que servirà l’establiment Garcia-Sirvent de Vilafranca, a tot el públic assistent al concert benèfic.

Les localitats ja estan disponibles al portal de venda d’entrades online www.topticket.cat i a la taquilla de l’Auditori Fòrum Berger Balaguer (Rambla Nostra Senyora 6, Vilafranca) de dimarts a dissabte de 18h a 20h i diumenges i festius de 12h a 14h i de 18h a 20h. La recaptació del concert, amb un donatiu de 5 euros, anirà a benefici d’Univers Penedès.

En aquest enllaç podeu consultar el programa