Clarence Bekker Band, en concert al Musicveu

Clarence Bekker atresora la virtut d’arribar a l’ànima de tothom que l’escolti. Amb una veu profunda, magnètica i vibrant, dignifica el repertori dels grans mestres de la història del soul, el funk i el pop.

En la seva llarga trajectòria, ha tocat amb diferents bandes com la reeixida Swinging Soul Machine, del col·lectiu de world music 08001 i ha assolit èxits tan sonats com ara enregistrar una versió de “Stand by Me” amb milions de reproduccions a la xarxa.

El dissabte 1 de juliol a les 8 del vespre a les Caves Rovellats, Clarence Bekker i la seva banda oferiran una actuació dedicada als seus fans, i als qui encara no l’hagin descobert enmig de vinyes al Penedès.

Durant la seva actuació comptaran amb la col·laboració del grup Essència de Gospel que acompanyarà la banda amb la canço “With a little help from my Friends”.

Clarence Bekker és un cantant de música negra que fusiona diferents estils musicals com a jazz, soul, rock, reggae, disc i dansi. Les seves cançons es

caracteritzen per uns sons amb estil propi, una veu amb molta personalitat i unes lletres d’allò més íntimes alhora que ballables.

Un vibrant concert en el qual el talent d’aquest artista i les melodies interpretades per la seva magnífica banda us posarà els pèls de punta.

No us perdeu aquest pròxim concert de Musicveu i gaudir de la veu en directe de Bekker, balla i canta les seves cançons plenes de vitalitat, energia i bon rotllo!

Durant l’actuació hi haurà un servei de tast amb productes d’Embotits Mallart i Rovellats.  A banda es pot completar l’experiència musical amb la visita guiada al celler i un Musictast gastronòmic als Jardins del celler, ambdues opcions s’haurà d’adquirir prèviament els tiquets al web de www.musicveu.cat o a Taquilla del Fòrum Berger.

Com tots els actes del Festival Musicveu 2023, Fundació Amics Joan Petit per a la investigació contra el càncer infantil dels hospitals Sant Joan de Déu i Vall d’Hebron és la beneficiària del festival.

Els tiquets es poden adquirir presencialment a taquilla del Fòrum Berger Balaguer en horari de dijous a diumenge de 18.00h a 20.00h, diumenges i festius de 12.00h a 14.00h així com als webs: www.musicveu.cat i www.topticket.cat

Per a les persones que no puguin assistir, però que vulguin col·laborar amb la Fundació Joan Petit, nens amb càncer es podrà fer a través de donatius fila de la zero, amb Bizum al codi 06549 o per transferència bancària al número de compte: ES12 2100 5000 5002 0032 2668.