Cicle Gaudí. Cinema al Fòrum Berger

El Fòrum Berger Balaguer de la Fundació Pinnae projecta les novetats del cinema català del Cicle Gaudí a Vilafranca del Penedès cada quart diumenge de mes a les 18.00h.

El Cicle Gaudí és un projecte que impulsa l’Acadèmia del Cinema Català consistent en una xarxa estable de sales a Catalunya que projecten 10 pel·lícules l’any, una cada mes, a prop d’un centenar de poblacions de tot el territori. Aquesta iniciativa ofereix una producció de qualitat i produïda amb recursos i/o talent catalans, adaptada a tots els públics. Moltes de les projeccions han estat guardonades als Premis Gaudí i, seleccionades i premiades, en els principals festivals de cinema de l’estat espanyol i també d’àmbit internacional. 

Les properes projeccions són:

Aquesta imatge té l'atribut alt buit; el seu nom és Joan-Nicolas_blanc-1024x757.jpg

COMPRA ENTRADES CINEMA AL FÒRUM BERGER


Un auditori convertit en sala de cinema

La Fundació Pinnae que ha equipat el seu Auditori Fòrum Berger Balaguer amb una pantalla cinematogràfica per projectar les pel·lícules en alta definició. El projecte rep el suport de l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès.

La voluntat de la Fundació Pinnae amb aquest nou projecte és apropar la cultura km. zero a la població, cohesionar la ciutadania i generar nous espais de trobada per fomentar un hàbit de consum de proximitat, prestigiant la cinematografia catalana, a la mà del Cine Club Vilafranca com a complement de la seva actual programació de cinema.

Aquest projecte també pretén incentivar més públic al cinema, aportant una segona estrena en la vida comercial de cada pel·lícula i oferint una opció més d’oci cultural i de promoció de la cultura audiovisual a uns preus assequibles i molt ajustats que fan més accessible la cultura a través del cinema, amb especial atenció a les persones majors de 65 anys i persones amb discapacitat acreditada.

Projeccions passades:

17-12-2022 – LA VOLUNTARIA dirigida per  Nely Reguera

27-11-2022 – ALCARRÀS dirigida per Carla Simón

23-10-2022 TOSCANA dirigida per Pau Durà

25-09-2022 ESCAPE ROOM LA PEL·LÍCULA dirigida per Héctor Claramunt

12-06-2022 EL VENTRE DEL MAR dirigida per Agustí Villaronga

22-05-2022 LIBERTAD dirigida per Clara Roquet

24-04-2022 MEDITERRÁNEO dirigida per Marcel Barrena

PINNAE