Cicle de Conferències de la Residència Inglada Via

Seguint amb diferents activitats que commemoren el Centenari de la Residència Inglada Via, el centre ha organitzat un Cicle de Conferències per tal de posar en coneixement diferents aspectes que preocupen avui no només al col·lectiu de persones grans, sinó que poden tenir interès per als familiars i tota la població amb inquietuds sobre l’envelliment actiu.

El cicle consta de 3 conferències que es duran a terme a l’Auditori del Fòrum Berger Balaguer de la Fundació Pinnae durant aquest octubre i novembre. L’entrada és lliure i gratuïta.

La primera conferència serà el dijous 27 d’octubre a les 18h a càrrec d’Eulàlia Cucurella, presidenta de la Fundació Alzheimer de Catalunya, que parlarà de com comunicar-se amb les persones que es veuen afectades per les seves capacitats d’expressió i de comprensió degut a l’Alzheimer, dins d’una sessió anomenada “Paraules que es veuen”.

A continuació, el dijous 10 de novembre a les 18h tindrà lloc una conferència històrica sobre l’origen de la tasca assistencial del centre centenari a càrrec de l’historiador local, Joan Solé que farà una sinopsi de l’entorn urbà d’ara fa 100 anys que va determinar la creació de la llar d’ancianitat vilafranquina i la seva evolució fins als temps actuals.

El cicle de conferències finalitzarà el dimecres 23 de novembre a les 18h amb una xerrada a càrrec d’Antoni Maria Cervera, metge especialista en Geriatria i Medicina Interna que explicarà breument el procés d’envelliment, amb les principals alteracions i canvis que es produeixen i quines mesures adquirir per a dur-ho a terme de la forma més saludable possible.

Tothom qui vulgui podrà assistir gratuïtament a aquestes conferències.
L’aforament de l’espai és limitat per a 246 localitats.
Logo Residència Inglada Via

Dijous, 27 d’octubre | 18h
Paraules que es veuen, per Eulàlia Cucurella
Fòrum Berger Balaguer, Auditori

Dijous, 10 de novembre | 18h
Origen d’una obra assistencial, per Joan Solé
Fòrum Berger Balaguer, Auditori

Dimecres, 23 de novembre | 18h
Envelliment saludable, per Antoni Maria Cervera
Fòrum Berger Balaguer, Auditori

 

Conferències Residència Inglada Via 2