Chamorro, Motis i Traver per tercer any al Festival de Música i Veu

Per tercer any consecutiu, Joan Chamorro i Andrea Motis aterren al Festival de Música i Veu de Vilafranca, aquest cop en format trio junt a Josep Traver a la guitarra, i ens interpretaran peces del jazz i el blues més conegut en un format molt íntim.

El concert serà diumenge 26 de febrer a les 19h al Fòrum Berger Balaguer de Vilafranca

 

 

La jove trompetista i cantant barcelonina Andrea Motis porta 5 anys enlluernant al públic al costat de Joan Chamorro. Va ser a l’any 2012, quan Quincy Jones es va fixar en ella i la va convidar a compartir escenari en el Festival de Perelada. La banda és considerada com la revelació del jazz català, havent-se convertit en un referent musical i han tocat en els millors clubs i festivals de jazz nacionals i internacionals.

Per aquesta ocasió s’ha fet un sorteig més especial. També es sortejaran 3 CD de l’Andrea Motis, EP del seu primer treball en solitari i del qual acaba de treure nou àlbum.

S’amplia el sorteig 1×2 sopar al Cèntric
amb 3 CD de l’Andrea Motis

 

 

Andrea-Motis-EP1-300x300

  • 1r CD es sortejarà entre totes les persones que hagin adquirit una entrada pel concert a través del portal www.topticket.cat
    ATENCIÓ! Últimes entrades a la venda
  • 2n CD es sortejarà a Radio Vilafranca en una entrevista la setmana que ve i que s’anunciarà prèviament a través de les nostres xarxes socials.
  • 3r CD es sortejarà a les xarxes socials de la Fundació Pinnae. Aquest sorteig tindrà dos premis: el CD i 1 sopar per a 2 persones al Cèntric, gastro-bar de Vilafranca.
    Aquests dos premis es sortejaran entre totes les persones que comentin tant al Facebook com al Twitter de la Fundació Pinnae les publicacions del sorteig, anomenant els dos instruments que toca l’Andrea Motis i que estaran presents en aquest concert. El sorteig estarà obert en ambdues xarxes socials de la fundació fins el divendres 24 de febrer a les 9h.

Atenció! Últimes entrades a la venda a www.topticket.cat

 

 

COMPRA ENTRADES ARA

Després del concert hi haurà tast de cava i catànies a la sala d’exposicions, gentilesa dels patrocinadors. Aquest serà un espai de retrobament entre músics i públic.

Aquest és un dels temes que mostra la flamant i tendra veu de l’artista.

https://www.youtube.com/watch?v=uEO2y6GFV4w

Festival en benefici de la Fundació l’Espiga de VilafrancaLogo Fundació l'Espiga
Organitza: Fundació Pinnae i Joventuts Musicals de Vilafranca del Penedès

PATROCINADORS MAILCHIMP