Carme Gómez i Jaume Domènech guanyadors dels sortejos

Avui s’han dut a terme els sortejos que hem estat promocionant arrel del concert d’aquest diumenge dia 12 de març a càrrec de la BIG MAMA & QUARTET al Fòrum Berger Balaguer de la Fundació Pinnae.

Carme Gómez ha estat la guanyadora d’un sopar per a dues persones al Cèntric, gastro-bar de Vilafranca del Penedès i Jaume Domènech podrà gaudir d’un CD de la Big Mama per recordar i gaudir del seu blues a tothora. Enhorabona als dos!

Primícia total del nou cd de Big Mama Montse .Band – “Seed Of Love”.
Aquest diumenge serà el primer dia que es podrà comprar!

 

 

 

Com la Carme, molts heu respost correctament el nom real de la Big Mama al Facebook de la Fundació Pinnae. El seu nom artístic és Big Mama però el seu nom real és “Montserrat Pratdesaba”. Big Mama és una artista com no n’hi ha d’altre. Tota la vida dedicada i formada a la música. Viu amb intensitat cadascuna de les seves actuacions i posseeix una veu emotiva i poderosa i transmet força i un espectacle que s’encomana al seu públic.

Moltes gràcies a tots els que heu comentat i participat. Properament, hi haurà més sortejos per provar sort.

No obstant, us convidem a venir a Vilafranca del Penedès aquest diumenge i farem del Fòrum Berger Balaguer una gran festa del Blues amb la Big Mama i els seus músics. Encara hi ha entrades disponibles a www.topticket.cat i a la taquilla.

COMPRA ENTRADES ARA 
PATROCINADORS MAILCHIMP

PINNAE