CANANO a l’Espai Cultural Fòrum Berger

L’Espai Cultural Fòrum Berger Balaguer de la Fundació Pinnae acull del 26 d’agost al 2 d’octubre  una nova exposició de l’artista CANANO que s’inaugurarà a les 19.30 h del divendres 26 d’agost

Després dels parlaments hi haurà música ambient a càrrec d’en Mark Cowling i un refrigeri amb productes de La Granja Foods i una copa de cava del celler Parés Baltà

SINOPSI:

En aquesta nova sèrie Canano ens vol transmetre el concepte de la vida i la mort partint d’elements de la Natura, fent personificacions i comparacions, i buscant un equilibri entre el psicològic i el pictòric.

Quan sembla que tot s’acaba la vida torna a començar, “la vida sempre s’obre camí “

CANANO

Canano és un artista català nascut a Torreperogil (Jaén) el 1959, dedicat a l’art des que té memòria i especialment a la pintura.


L’any 1985 dissenya i construeix amb fibra de vidre el drac de les festes de Sant Martí Sarroca, poble on resideix, posteriorment construeix un altre més petit per als nens. Va estudiar a «L’escola d’arts i oficis» de Vilafranca del Penedès, va continuar creant i paral·lelament, treballant per encàrrec.


Des del 2000 es dedica plenament i exclusivament a la creació de la seva obra.
L’any 2019 va exposar amb l’obra “El món màgic de la música”


La mostra es pot visitar a l’Espai Cultural Fòrum Berger Balaguer de la Fundació Pinnae fins al 2 d’octubre, de dijous a diumenge de 18:30 h a 20:30 h. Horaris especials de Festa Major seran indicats al mateix Fòrum Berger.

L’entrada és lliure i totalment gratuïta.

L’exposició també compta amb la col·laboració de l’estudi de disseny “Ajuarestudio” i Industrial Romu.