El Fòrum Berger Balaguer és punt de recollida de joguines per la Creu Roja

De nou, Creu Roja Joventut engega la campanya solidària 2018 de recollida de joguines per a infants en situació vulnerable. La Fundació Pinnae es torna a sumar a aquesta iniciativa, que ja celebra la seva 26ena edició, i posa a disposició l’espai cultural del Fòrum Berger Balaguer – a la Rambla Nostra Senyora, 6 de Vilafranca del Penedès – com a punt de recollida de joguines. Les joguines es podran deixar en aquest espai en horari de dijous a dissabte de 18h a 20h i diumenges i festius de 12h a 14h i de 18h a 20h fins el dijous 3 de gener de 2019.

SUMEM ESFORÇOS PER REGALAR SOMRIURES

La 26ena Campanya de joguines de la Creu Roja sota el lema “Cap infant sense joguina”, arrenca amb l’objectiu de repartir 1.200 joguines noves i atendre a 550 infants en situació de vulnerabilitat. Aquesta campanya pretén visibilitzar, reivindicar i garantir els drets i deures de la infància.

Com han de ser
les joguines?

 

 

  • NOVES
  • No sexistes
  • NO bèl·liques
  • Joguina educativa

La novetat d’enguany:
FILA ZERO

 

 

Aquesta edició compta amb una Fila Zero de suport a la campanya. Els imports dels quals serviran per adquirir joguines NOVES i poder arribar a totes les famílies derivades. El punt de recollida del Fòrum Berger Balaguer també disposa de tiquets des d’1€ d’aportació a la campanya.

D’UNA FORMA O ALTRA, SUMA’T A LA CAMPANYA!

Moltes famílies a conseqüència de la manca de recursos econòmics no poden complir un dels somnis dels més petits de la casa durant aquesta època tan màgica i plena d’il·lusió de l’any. Creu Roja de l’Alt Penedès dinamitza a la comarca una nova edició de la campanya de recollida de joguines. Aconseguim plegats que tots els infants de la comarca de l’Alt Penedès rebin joguines noves per a les festes de Nadal.

Quin format
de treball tindrà?

 

 

Enguany Creu Roja renova el format de treball amb l’objectiu de dignificar les famílies ateses i fer-les protagonistes directes en l’escull dels presents. Creu Roja habilitarà un ‘Espai de joguines’ que servirà d’aparador per a què les families puguin escollir directament els regals, amb l’ajuda d’un voluntari, i acabaran el procés d’aconseguir la il·lusió dels seus infants amb l’embolcall del joguet.

Spot campanya de recollida de joguines 2018

Punt de recollida de joguines

PUNT DERECOLLIDAJOGUINES (1)

Des de la Fundació Pinnae fem una crida a la societat per a contribuir a aquesta iniciativa que fomenta valors com la solidaritat i la responsabilitat social que també compartim.