CAMINADA SOLIDÀRIA MUSICVEU

Ens movem pels programes d’investigació d’oncològica pedriàtica

El Festival Solidari Musicveu amb col·laboració del Centre Excursionista Penedès i l’Ajuntament d’Olèrdola organitzen una Caminada Solidària en benefici de la Fundació Amics Joan Petit, que té per objectiu destinar els seus recursos als equips d’investigació de l’Hospital de la Vall d’Hebron i l’Hospital de Sant Joan de Déu.

La caminada serà una ruta circular tindrà lloc el dia 21 de maig a La Muntanyeta d’Olèrdola i s’iniciarà a les 10.00h a l’esplanada de l’àrea recreativa.

El preu d’aquesta activitat solidària és de 10€ inscripció general i 5€ els infants fins a 12 anys. En el moment de fer la inscripció també hi ha la possibilitat de realitzar un donatiu extra voluntari a l’entitat beneficiaria. Tots els inscrits rebran una bossa-motxilla de record de la caminada dins de la qual hi haurà diferents obsequis d’empreses col·laboradores.

Durant l’itinerari de 5,3 km de fàcil accés i pensat per gaudir-lo en família, s’hi trobaran les barraques de pedra seca que han estat recuperades i reformades pel Centre Excursionista Penedès i l’Ajuntament d’Olèrdola i que formen part de la Ruta del patrimoni de la humanitat. Hi haurà punts informatius amb un codi QR amb més informació sobre aquests elements singulars del trajecte.

Aquest passeig amb inici i fi a La Muntanyeta, és un privilegi, ja que transcorre entre camins rurals, amb fantàstiques vistes panoràmiques a Vilafranca del Penedès, Montserrat i el Castell d’Olèrdola, un tast del paisatge penedesenc.

En arribar de nou a l’esplanada, els participants podran gaudir d’un espectacle d’animació que continuarà posant ritme a la jornada. L’energia, la festa, la xerinola s’encomanarà per tot el cos… És el ritme de la companyia “Cirquestra” que transmetrà tota la seva energia entre el públic participant amb un espectacle itinerant d’equilibris, malabars i música en directe.

També hi haurà xocolatada per a tothom i servei de foodtrucks i música ambient durant tota la matinal.

Les inscripcions es poden fer on-line AQUÍ, a www.musicveu.cat així com al Fòrum Berger Balaguer en horari de dijous a diumenge de 18.00h a 20.00h, diumenges i festius de 12.00h a 14.00h. Les inscripcions estaran obertes fins al 18 de maig a les 24.00h.

Per a les persones que no puguin assistir, però que vulguin col·laborar en benefici de la Fundació Joan Petit, nens amb càncer, es podrà fer a través de donatius fila de la zero, amb Bizum al codi 06549 o per transferència bancària al número de compte: ES12 2100 5000 5002 0032 2668.

Aquesta activitat forma part de la 9a edició del Festival Solidari Musicveu, organitzat per la Fundació Pinnae i amb la col·laboració del Centre Excursionista Penedès, l’Ajuntament d’Olèrdola i el suport de Simón Coll Xocolaters, La Granja Foods i Ametller Origen.