BIZBARCELONA ORGANITZA PER QUART ANY CONSECUTIU UNA FIRA DIRIGIDA ALS EMPRENEDORS

Un escenari perfecte pel networking, que dona respostes a les necessitats d’aquells emprenedors, tant dels que volen crear la seva pròpia empresa com dels que la volen fer créixer.

Aquest esdeveniment compta amb una amplia presencia d’entitats i institucions que fomenten la cultura empresarial. La Fundació Pinnae hi participa conjuntament amb la Fundació Equilibri i Equanomia.

En aquest sentit Pinnae col·labora en la selecció dels  tres millors projectes microempresarials en el marc del Concurs de Projectes que Equanomia durà a terme.

La Fundació Pinnae forma part d’aquest jurat i microfinanciarà els 3 millors projectes presentats, segons les condicions del Programa Genera.

A més a més el Director de Macs i Assessor del Programa Genera de Pinnae, el Sr. Marcel Abbad, participarà de la taula rodona que sota el títol “Invertir en economia real i local” es durà a terme en el marc d’aquesta fira el dia 5 de juny a les 14h. El Sr. Abbad compartirà taula amb el Sr. Juan Carlos Ribeiro, Ceo de Vilynx, i amb la Sra. Núria Bosch, financera especialitzada en matèria corporativa i de propietat.