Bases del sorteig

ORGANITZADOR

La Fundació Pinnae, amb domicili a Vilafranca del Penedès al carrer Parellada, 56-58 3-1, organitza i executa el sorteig.

PARTICIPANTS

Poden presentar-se a aquest sorteig totes les persones que hagin rebut el l’email de la Fundació Pinnae (info@pinnae.cat) i/o del portal Topticket.cat (topticket@topticket.cat) on s’informa de la nova normativa Europea de Protecció de Dades, i hagin autoritzat seguir rebent comunicacions de les activitats que realitza la Fundació Pinnae i/o el portal Topticket.cat.

DURADA

El sorteig finalitza el 30 de maig de 2018. La Fundació Pinnae farà públic el nom dels guanyadors amb qui contactarà també de manera individualitzada després de procedir al sorteig a través de www.sortea2.com

PROTECCIÓ DE DADES

Els guanyadors autoritzen a la Fundació Pinnae a publicar el seu nom i cognoms per fer públic els guanyadors del sorteig.

La Fundació Pinnae és responsable del tractament de les dades personals de l’usuari i l’informa que aquestes dades seran tractades de conformitat amb el disposat a les normatives vigents en protecció de dades personals, el Reglament (UE) 2016/679 de 27 d’abril de 2016 (GDPR), per la qual cosa li facilita la següent informació del tractament:

Finalitat del tractament: Mantenir una relació comercial i l’enviament de comunicacions sobre la nostra activitat.

Criteris de conservació de les dades: Es conservaran mentre hi hagi un interès mutu per mantenir la finalitat del tractament i quan ja no sigui necessari per a tal finalitat, es suprimiran amb mesures de seguretat adequades per garantir la seudonimització de les dades o la destrucció total de les mateixes.

Comunicació de les dades: Les dades no es comunicaran a tercers excepte per obligacions legals.

Drets que assisteixen a l’usuari: Dret a retirar el consentiment en qualsevol moment. Dret d’accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i de la limitació o oposició al seu tractament. Dret a presentar una reclamació davant l’Autoritat de control (www.agpd.es) si considera que el tractament no s’ajusta a la normativa vigent.

Dades de contacte per exercir els seus drets: C/ Parellada, 56-58 3-1  08720 Vilafranca del Penedès o info@pinnae.cat

PREMIS

La Fundació Pinnae ofereix per a aquest sorteig 10 entrades (5 entrades dobles) a un dels concerts del Festival MUSiCVEU 2018.

Els premis no són transferibles ni es poden bescanviar per diners. Així mateix, l’organització es reserva el dret a endarrerir el lliurament dels premis per causes alienes a la seva voluntat, o de canviar el premi ofert per un altre d’idèntic o similar valor per causes de força major.

PINNAE