Artur Mas obrirà el curs de l’Aula d’Extensió Universitària de la Gent Gran al Fòrum Berger Balaguer de la Fundació Pinnae

L’Aula d’Extensió Universitària de la Gent Gran de Vilafranca del Penedès enceta un nou curs i precisament en motiu del seu 25è Aniversari han convidat al 129è president de la Generalitat de Catalunya, el molt honorable senyor Artur Mas, per inaugurar les activitats d’enguany amb una conferència anomenada “L’hora de Catalunya”. L’acte tindrà lloc el proper dijous 6 d’octubre amb inici a les 6 de la tarda a l’Auditori Fòrum Berger Balaguer de la Fundació Pinnae. És obert a tots els socis i amb aforament limitat.

Amb aquest acte, l’Aula d’Extensió Universitària de la Gent Gran de Vilafranca del Penedès inicia la seva programació trimestral que consta de conferències de temàtiques diverses com Filologia Catalana, Química, Ciències Socials, Història de la Música, entre d’altres, i que inclou sessions de cinema i música a l’espai Kubrick. L’Aula consolida els seus 25 anys de formació i dinamització social del territori.

Formació permanent en l’envelliment actiu

Les Aules d’Extensió Universitària de la Gent Gran són un projecte social endegat per les principals universitats catalanes que busca donar una sortida a les inquietuds culturals de la tercer edat. És una alternativa més al temps de lleure d’aquest col·lectiu, la gent gran, propiciant que estiguin al dia de nous coneixements en àmbits molt diversos i sobre els quals manifesten interès.

L’Auditori del Fòrum Berger Balaguer fa 15 anys que acull les jornades de l’Aula d’Extensió Universitària de la Gent Gran a Vilafranca del Penedès, unes jornades que any rere any han tingut la presència de grans conferenciats i una àmplia participació i implicació dels seus associats.

Vegeu el programa del 1r trimestre:

Portada programa 1t trimestre Aula d'Extensió Universitària de la Gent Gran  Programa 1r trimestre Aula d'Extensió Universitària de la Gent Gran