Arrenca la setena edició del solidari MUSiCVEU Festival amb un gran concert de gospel

Aquest cap de setmana arrenca la setena edició del solidari Festival MUSiCVEU, organitzat per la Fundació Pinnae, amb un gran concert a càrrec de la formació Barcelona Gospel Messengers que tindrà lloc el dissabte 27 de febrer a les 20h a la Basílica de Santa Maria de Vilafranca del Penedès. Un grup coral que uneix solistes al més pur estil “all-stars”, on destaquen la joventut, la expressivitat i la intensa formació musical de tots els seus components. Van ser finalistes del programa de màxima audiència de TV3 “Oh Happy Day”, guanyant-se gran estima i reconeixement tant per part del jurat com del públic. El seu estil combina a la perfecció amb tradició i modernitat, gòspel i funk, tendresa i contundència, respecte i risc.


Entrades disponibles a
www.musicveu.cat


 

Una programació de luxe

Un bon exemple d’aquest cartell de luxe que presenta enguany el Festival és el concert que oferirà la més que coneguda SUU, un fenomen musical que han nascut gràcies a les xarxes socials, també comptarà amb l’actuació de l’humorista PEYU conegut per les seves aparicions en ràdio, televisió i teatre. LA SANT ANDREU JAZZ BAND que enguany celebra el seu 15è aniversari, THE HANFRIS QUARTET, és un grup vocal masculí que ajunten les seves capacitats per oferir un concert d’alta qualitat tècnica i interpretativa que els ha aportat molts reconeixements durant aquests deu anys. Aquest són uns exemples de l’excel·lent i amplia del Festival.

La clausura del Festival serà el 21 d’agost als jardins de les CAVES ROVELLATS on actuarà la coneguda formació amb CARLA MOTIS QUARTET & ANDREA MOTIS featuring Chamorro.

Moltes són les raons per considerar que el MUSiCVEU és un Festival amb un segell únic i gràcies a això s’ha anat consolidant al llarg de les sis darreres edicions com una proposta cultural ferma que va més enllà del Penedès i que ha aplegat milers d’espectadors. Des de l’edició del 2017, el Festival organitzat per la Fundació Pinnae, s’hi va afegir el vessant solidari que enguany tindrà continuïtat en l’entitat el REBOST SOLIDARI de l’associació RESSÒ.

 

Programació de luxe a preus populars

Els espais on se celebraran els 10 concerts també serà un dels grans atractius del MUSiCVEU Festival, per una banda l’auditori Fòrum Berger Balaguer amb un excel·lent equipament per gaudir de la música en directe de manera confortable i per l’altra banda espais com la Seu dels Castellers de Vilafranca Cal Figarot, la seu dels Falcons de Vilafranca, la Basílica de Santa Maria, Teatre El Casal i per acabar els jardins de les Caves Rovellats que tots formaran part de les actuacions d’aquesta edició del MUSiCVEU.

El preu de les entrades oscil·la entre 10 i 15 euros i es poden comprar online al web del MUSiCVEU. així com també a la taquilla del Fòrum Berger Balaguer, en el seu horari habitual de dijous a dissabte de 18-20h i diumenges i festius de 12h-14h i de 18-20h.

 

El MUSiCVEU, un referent musical que arriba a la 7a edició

El Festival va néixer amb la voluntat de promocionar els artistes més novells i va sorgir la idea de crear un cartell que combinés artistes de gran prestigi amb grups emergents. Actualment, el Festival gaudeix d’una cartellera d’artistes i grups musicals, d’òpera i teatre diversos, reconeguts en el panorama musical actual, fet que conforma un magnífic programa ric en diferents estils i atractiu per a tothom.

El Festival vol agrair a la Basílica de Santa Maria,  Castellers de Vilafranca Cal Figarot, Falcons de Vilafranca, El Casal-Societat La Principal i Caves Rovellats per cedir els seus espais per celebrar els concerts i convida a tothom a participar d’aquesta gran festa de la música de caràcter solidari al Penedès, que enguany serà en benefici el REBOST SOLIDARI de l’Associació Ressó.