Aquest diumenge torna el Musicveu que en aquesta edició es presenta en 13 espais singulars del territori

Compte enrere per l’inici del Festival més solidari de la Vegueria que fins al juliol oferirà un variat repertori

Aquest diumenge 14 de gener a les 19h, arrenca la desena edició del Festival Solidari Musicveu amb el conjunt de cambra penedesenc Beethoven i Europa  Vinea Ensemble, amb la formació, Christina Koch, soprano; Andreu Miret, tenor; Carmina Font, violí; Núria Beltran, violoncel; Montse Rios, piano i David Puertas, narradorque ens endinsaran en un espectacle escènic que convidarà el públic a viatjar arreu d’un continent sense fronteres, on les melodies populars de cada indret es donen les mans a través d’una història de joia, espiritualitat i introspecció de l’ésser.

En aquesta edició el Festival Solidari Musicveu arriba als seus deu anys amb una gran festa de la música que es prolongarà durant set mesos i que continuarà mantenint el seu segell solidari. Amb una programació eclèctica Musicveu inclourà diferents estils artístics que es podran gaudir en escenaris repartits pel Penedès, Garraf i enguany també com a novetat a l’Anoia!

Catorze concerts, un monòleg i un sopar solidari ompliran set mesos de cultura que encisaran els amants de les arts escèniques en directe. Les actuacions estan programades des del 14 de gener al  22 de juliol.

Enguany els espais són el Fòrum Berger i el Teatre El Casal de Vilafranca (Vilafranca del Penedès), l’Hotel Boutique Font de la Canya (Avinyó Nou), Cava Rovellats (La Bleda  – Sant Martí Sarroca), Masia Torreblanca (Olèrdola), Codorniu (Sant Sadurní d’Anoia), Llopart (Subirats), el museu de l’Espai Far (Vilanova i la Geltrú), i seran nous escenaris en aquesta edició Jean Leon (Torrelavit), Can Ràfols dels Caus (Avinyó Nou), Oriol Rossell (Can Cassanyes – Sant Marçal), al Teatre Municipal Ateneu (Igualada) i el teatre La Bòbila (Sant Pere de Ribes).

La diversitat dels escenaris permetrà encabir propostes musicals per un públic més ampli, gaudir de nous aforaments i donar a conèixer nous emplaçaments d’especial atractiu en el marc del territori.

També es continuarà oferint l’opció de fer visites als cellers, Musictast i sopars al públic dels concerts programats, permetent gaudir al màxim del magnífic entorn on es duu a terme l’actuació i oferir una experiència cultural, gastronòmica i enoturística inoblidable.

El preu per participar en les diferents activitats programades pretén ser accessible per la majoria de les persones gràcies a la col·laboració dels Patrocinadors i de la gestió de la Fundació Pinnae, entitat sense afany lucratiu, que organitza aquest festival solidari.

El vessant solidari del festival

A la 10a edició del solidari Musicveu fem música solidària per la cura de l’ELA, en benefici de Miquel Valls, Fundació Catalana d’Ela i CatELA  i aportar el nostre granet de sorra en investigació de la malaltia de l’ELA. Es pretén aconseguir el màxim impacte i difusió a tot el  territori, a través de múltiples i variades activitats culturals i socials que permetin recaptar fons destinats a l’entitat beneficiària.

Les entrades estan disponibles a la venda al portal de venda d’entrades en línia www.musicveu.cat i també a taquilla de l’Espai Cultural Fòrum Berger Balaguer.

Fem cultura solidària, t’hi apuntes?