Aquest diumenge arriba la festa del piano a Vilafranca

Aquest diumenge, a les 7 de la tarda a l’Auditori Fòrum Berger Balaguer, tindrà lloc la sessió de cloenda del 47è Concurs de Joves Intèrprets de Piano de Catalunya, que organitza Joventuts Musicals de Vilafranca. L’acte, d’entrada lliure i obert a tothom, serà dirigit per Montse Vall.llovera i constarà d’un concert dels guardonats en les diferents categories i posterior lliurament general de premis i diplomes.

Concert a càrrec dels pianistes guardonats en les quatre categories d’edat de què consta el Concurs

 

 

 

En aquesta sessió oferiran un concert els pianistes guardonats en les quatre categories d’edat de què consta el Concurs: Elena Sancho, de Benlloch, 1r premi categoria C, ens oferirà l’Arabesque núm. 1, de Debussy. Després Carlos Bujosa, de Tarragona, 1r premi categoria B, tocarà la Balada núm. 3, de Chopin, i Rubén Àngel Russo, de Pinto, 1r premi categoria A, la Suite anglesa BWV 808, de J.S. Bach. Finalment intervindran Víctor Braojos, de Cardedeu, 2n premi categoria Sènior, amb El Albaicín, d’Iberia, d’Albéniz, i Adrià Bravo, de Barcelona, 2n premi categoria Sènior, amb El amor y la muerte, de Goyescas, de Granados. Un recital d’exhibició dels nostres joves talents. Consulta els premiats d’aquesta edició

 

Montse Vall.llovera presentarà i dirigirà l’acte de cloenda i lliurament de premis, obert a tothom i d’accés totalment lliure

 

 

 

L’acte de cloenda serà dirigit per la SraMontse Vall.llovera, qui presentarà la sessió de cloenda i les autoritats locals que faran el lliurament de premis. Vall.llovera és professora titulada de piano, és doctora en psicologia, ha estat degana de facultat i adjunta al vice-rector de la UOC. Des de jove ha estat vinculada a Joventuts Musicals de Vilafranca i en els darrers dos anys s’ha mostrat totalment compromesa amb les activitats.

Aquest important i veterà certamen pertany a la Unió Europea de Concursos de Música per a la Joventut, i està patrocinat per Fundació Pinnae, l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès i el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

El concert és obert a tothom i d’accés totalment lliure


 

Diumenge, 16  juliol – 19h
Concert cloenda i lliurament premis
47è Concurs Joves Intèrprets Piano Catalunya

Auditori – Fòrum Berger Balaguer
Rb. Nostra Senyora, 6 | Vilafranca del Penedès